Milyen jellegű boltban legjobb dolgozni?
Pl: hipermarket (Tesco, Auchan), kisebb bolt (pl. CBA) drogéria, kisbolt, ruhabolt, stb.
Nő vagyok, nincs ilyen jellegű tapasztalatom vagy végzettségem, csak érettségim. Budapesten élek, nem vagyok diák.
Nyilván boltja válogatja, hogy hol milyen, de akinek van tapasztalata, lehet, hogy tud valamit erről. Hogy milyen a miliője ezeknek a helyeknek, melyikben mekkora a stressz, hajtás, meg mennyire fair-ek az emberrel...?
Köszi:)
Szerintem kisebb boltokban a legjobb, azon belül is ruhaboltban.
Nagy boltban biztos nagy a stressz és a hajtás is.Drogériákban sok a veszekedés, még az alkalmazottak is sokat lopnak.
Szerintem nagyobb boltokban "biztonságosabb".
Betartják a szabályokat. Nincs olyan, hogy ja, ma nem nagyon van forgalom, akkor menj inkább haza és akkor persze fizetés sem jár mára.
Nagyobb helyen több a munkaerő is. Nem két emberrel akarják megoldani a 10 órás munkaidőt, heti 6-7 napban.
A fizetéssel, bejelentéssel is kevésbé tudnak trükközni.
Kis helynél, kisebb magánvállalkozónál nagyon ki kell fogni, hogy normális legyen.
Köszi!
#1: Egymástól lopnak vagy a boltból? Van valami következménye azokra nézve, akik nem lopnak?
#5: Az alkoholistákkal, munkásokkal konkrétan mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!