Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik vàlasztanàtok?

Melyik vàlasztanàtok?

Figyelt kérdés

1:Több munka, több pènz, kissebb színvonal, kevesebb megbecsülès

2:Magasabb színvonal, nagyobb megbecsülès, kevesebb munka, de kevesebb fizetès.

Ha vàlasztanàl melyik? tehàt sikerèlmèny, vagy pènz?

2021. nov. 15. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A 3. választanám
2021. nov. 15. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Sikerélmény és tapasztalat. Utána valahol valakinek feltünik es kapsz egy jó ajánlatot. Én is így kezdem. Nagyon pici pénzt kaptam elsőnek majd egy ügyfél látta,hogy sokat dolgozok. Pontos vagyok stb és ajánlott egy visszautasíthatatlan összeget.

Szóval én jobban jartam kevesebb pénzel.

2021. nov. 15. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem kell pl gyereket eltartanom, akkor a második. Nem minden a pénz, ezt sajnos megtanultam, mikor 2-3 hónap alatt teljesen lefogytam, kezdődő depresszióm és alvásproblémáim lettek egy olyan munkahelyen, amit gyűlöltem (de jól fizetett).
2021. nov. 15. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
3.at. Kevesebb munka, több pénz, sok szabadidő. Ilyen is létezik ám.
2021. nov. 15. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez attól függ mi az a kevesebb/több fizetés.Első munkahelyemen minimálbérért dolgoztam ami akkor,2 éve nekem megfelelt de most kétszer annyit keresek így bevállalnám a rosszabb színvonalat,megbecsülést ha az egyik minimálbér körül lenne a másik pedig a mostani körül.

Ha az első fizetne úgy nettó 220-240 körül akkor lehet azt választanám.

2021. nov. 16. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:

2.

A megbecsülés és a sikerélmény nagyon fontos számomra, a pénz kevésbé. Persze, ha a 2-es lehetőség annyira keveset fizet, hogy nem tudnék megélni, akkor beadnám a derekam, de amúgy ezer százalékban a sikerélményt választom.

2021. nov. 18. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!