Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kevés fizu laza munka vagy...

Kevés fizu laza munka vagy sok fizu rengeteg munkával?

Figyelt kérdés

Válaszod indokold!

Hosszútávon előnyök hátrányok!

2021. nov. 15. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt mindkettőben részem. Én inkább a sok munkára és a több fizetésre szavazok.

A sok munka is belefért nálam napi 8-10 órába, maximum nem mentem közben kávézni és nem tartottam a félórás ebédszünetet sem. Viszont ott volt látszata a sok munkának hó végén, ami azért fontos több szempontból is. Hátrányt nem tapasztaltam, maximum a fáradtságot hétköznap, de legalább volt pénzem mindenre és tudtam haladni, félretenni.

A laza munka akkor jó kevés fizuval, ha zsebpénzt szeretne az ember, de mellette eltartja valaki más.

2021. nov. 15. 12:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Csak mert nekem is volt mindkettőben részem, és amikor sok meló volt, akkor nagyon fáradt voltam mindig, és semmire nem maradt időm. A pénzre meg csak néztem, mert nem élek nagy lábon.

Ezért én a kevésre szavazok de nem tudom, vélemenyeket várok.

2021. nov. 15. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Ahogy #1 mondja
2021. nov. 15. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
attól függ kinek végzem a munkát... Ha a sok munka a saját váramat építi és nem másét, akkor jöhet. Minden más esetben kevés, laza munkát választom, mert a teperést sehol nem fizetik meg.
2021. nov. 15. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Kevés fizu, laza munka? Olyan manapság nem létezik.
2021. nov. 15. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit jelent a sok munka. Ha sok haszontalan munka, az fárasztó, akkor inkább a laza munka kevés pénzért, és közben van időm olyan lehetőséget keresni, ami jobb pénz és számomra megfelelőbb munka is, ha a sok munka olyan, ami leköt, érdekel, szakmai kihívás, akkor nem fárasztó, és örülök, hogy meg is fizetik.
2021. nov. 15. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a sok munka, sok fizu. Jobban mutat az életrajzban, tartalmasabb életet tudok mellette élni, jobb helyzetben vagyok, ha megszűnik a munkahelyem vagy kirúgnak.
2021. nov. 15. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok fizu sok munkával. Mit kezdesz a laza melóval ha mellette nem jutsz egyròl a kettőre, és közben élni sem tudod az életed mert az élet manapság drága :/
2021. nov. 15. 19:49
 9/9 zozo256 válasza:
Egyértelműen laza munka kevés fizuval. Ha egész nap dolgozol, akkor se időd, se kedved nem lesz már elkölteni a megkeresett pénzedet, és csak ott fog ülni a bankszámládon. Átlagos esetben az ébren töltött időd FELÉT!!! munkával töltöd, ami rettentően sok. Emiatt leépülhetnek a régi baráti kapcsolataid, kevesebb időd marad magánéletre, egészségeddel foglalkozni, vagy ha már szülő vagy akkor gyerekeiddel. A pénz alapból csak egy eszköz, de nulla valós értéke van. A szabadidőd, emberi kapcsolataid, egészséged, jó közérzeted az ami ér bármit is a világon. Lehet sok pénzből be tudsz fizetni különbőző szórakozási lehetőségre, amivel kipihened magad, de alapból nem kéne ilyennel foglalkoznod, ha alapból nem terhelnéd magad túl. És a munkahelyek általában nagy stresszforrások. Határidők, projektleadások, stb... A sok munka megölhet. Aztán ha van egy kis eszed is, akkor tudsz takarékosan is élni, és nem kell ám sokat költeni egy hónapban. Az utazásokról meg annyi, hogy ha sok baráti kapcsolatot ápolsz rendesen, akkor mindig lesz valaki barátod külföldön, aki szívesen fogad ott téged vendégként, szóval low budget-ból is nagyon jókat lehet utazni.
2021. nov. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!