Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akkor most mondjak fel?...

Akkor most mondjak fel? Felvettek de ez így naon ciki!

Figyelt kérdés

Felvettek szállodába reggeliztetőnek.

Azt mondták, hogy elég a középfokú, nem is ellenőrizték. Na oké, nekem az van, fel is vettek egyből.

Nem egyszer alig értettem mit kér a vendég, sőt, amikor azt hittem értem, akkor nézett rám és elégedetlenkedett, hogy miért ezt hoztam ki neki.

Nagyon ciki volt, most gyomorgörccsel gondolok arra, hogy menni kell megint és mi lesz.

2021. nov. 15. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem bele fogsz jönni. Így tudsz fejlődni, ha gyakorolod.

Nem ciki, ha nem pontosan értesz valamit. Legyél kedves, ha valamit nem értesz, félreértesz, kérj elnézést. Ezért egy normális vendég se fog haragudni. Aki meg nem normális, az akkor is kiakadna valamin, ha tökéletesen beszélnéd a nyelvet.

2021. nov. 15. 10:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezért ki is rúghatnak ha bepanaszol a vendég.
2021. nov. 15. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Két dolog van, vagy felmondasz vagy elmész keresel sürgősen egy nyelvtanárt és átveszitek az erre a szituációra vonatkozó mondatokat, szavakat szófordulatokat, hogy ne őőőő-zél meg formálisan ki tudd fejezni magad, ha kérdeznek valamit.
2021. nov. 15. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Inkább felmondok. Nem szeretek úgy dolgozni, hogy nem vagyok teljesen topp az ügyintézésben. Ennyi erővel egy gyereket is odatehetnének.
2021. nov. 15. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Vagy csak a vendég képtelen angolul/mas nyelven pofázni érthetően????
2021. nov. 15. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl jol beszelsz nemetul, de kifogsz egy svajci vendeget,vagy egy bajort,akkor semmit nem er a nemet tudasod, annyira maskepp beszelik a nemetet.Itt angliaban,-del-angliaban elek-ha a skot hatar kozelebol jon valaki,majdnem tolmacs kell, hogy megertsuk az angoljat.Lehet, hogy a te vendegednek sem az a nyelv volt az anyanyelve amin a reggelit rendelte, jo esellyel nem tokeletes kiejtessel beszelt, ezert volt nehez megerteni.Sok oka lehet annak, ha nem ertetted meg.Ha nagyon zavar a helyzet, beszelj a fonokkel,ha neki jo vagy igy is,akkor ne parazz,majd belejossz.
2021. nov. 15. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha felmondasz az elején, akkor sose fogsz beletanulni.

Ha nem volt panasz, ha ez nem gond a vezetőknek, akkor miért mondanál fel?

Nem akarsz dolgozni?

2021. nov. 16. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:

A vendég a saját nyelvén is képtelen megfogalmazni, mi a büdös francot akar.

Felsőfokon beszélek angolul, több nyelven meg alap- vagy középfokon. Ezzel elmentem reptérre dolgozni, mert miért ne, hol máshol hasznosíthatnám ezt, és az elején megdöbbentem azon, mennyien indulnak el úgy a vakvilágba, hogy a saját nyelvükön kívül semmi más nyelven nem tudják világosan kifejezni magukat, és még ők vannak felháborodva, ha egy magyar alkalmazott egy európai országban nem érti a félig kínai, félig tört angol mondatot.

Aztán kibasztak a covid miatt, elmentem egy gyorsétterembe, és rájöttem, hogy a magyarok se jobbak. "Neked tudnod kellett volna, hogy menüt akarok! - Elnézést, MONDTA, hogy menüt kér? Mert akkor én értettem félre, és bocsánatot kérek. - NEM! DE KITALÁLHATTAD VOLNA, HOGY MENÜBEN AKAROM!" - hát ja, meg a jövő heti lottószámokat is kitalálhatnám, és akkor többé nem kellene bemennem parasztokat kiszolgálni.

2021. nov. 18. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!