Biztosít a munkahelyed kávét-teát?
Figyelt kérdés
Kaptok melóban ilyesmit? Ingyen vagy pénzért?
Olcsóbb/drágább alatt azt értem, hogy amennyibe átlagosan, nem felkapott helyen kerül felétek, pl a pékségben, ahhoz képest a melóban mennyi.
2021. nov. 13. 13:42
A kérdező szavazást indított:
Ingyen, korlátlanul
Ingyen, de csak korlátozott mennyiségben (pl napi 1-2)
Pénzért adják (kávéautomata, büfé stb), de olcsón
Pénzért adják, kb ugyanannyiért, mint máshol
Pénzért adják, még drágábban, mint máshol
Nincs ilyen lehetőség nálunk, max. sajátot vihetünk be
58 szavazat
1/16 anonim válasza:
Mi magunknak viszünk be kávét és azt főzzük. Az én részemet mindig egy kollégám veszi meg, 1000Ft-ot adok/ hónap. 2 kávét iszom naponta.
2/16 anonim válasza:
Mi kávéautomatából napi 2 kávét/teát/egyebet ihatunk ingyen. De van büfé is, ott is lehet venni kávét de ott fizetős, nem tudom mennyibe kerül, még nem ittam ott.
3/16 anonim válasza:
Kávé és tea főző van, de a hozzá valót mindenki magának viszi.
4/16 anonim válasza:
Van havi 2000 Ft keret / fő, amit élelmiszerre lehet költeni. Ebből lehet kávét is venni és bent főzni. Ezen kívül van automata és büfé is, utóbbi elég rendesen túlárazott.
5/16 anonim válasza:
Nálunk, multinál van tea, kávé, automatás forrócsoki ingyen és korlátlanul.
Az előző munkahelyem kettős volt. A kis garázscég irodaháza biztosított kávét, teát a bérlőknek. Multihoz voltam kiközvetítve, ott volt automata is (forrócsokival, kávéval), kapszulás kávé és korlátlan tea. Heti kétszer gyümölcsnap is.
6/16 anonim válasza:
Lopjuk a HR, vendég keretéből. Azaz...igen.
7/16 anonim válasza:
Van normális kávéfőző, van egy kajakeret, amiből minden nap ingyen ehetsz-ihatsz, amit szeretnél, de csak addig, amíg kifér a keretedből. Ezt költheted ételre is vagy kávéra is, amleyikre szeretnéd. (Étteremben dolgozom)
8/16 anonim válasza:
Nem kapunk se kávét, se kaját, mindenről magunknak gondoskodunk. Ezért nem is értem mit hisztiznek a szakemberek felujitasoknal vagy a fotósok az eskuvokon ha nem kapnak mindent is.
9/16 anonim válasza:
A munkahely nem szálloda, hogy kávét/teát adjon neked minden reggel.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 13. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!