Hánykor kezditek a munkát reggel és mennyivel előtte keltek?
7 orakor kelek, 8 orakor kezdodik a melo.
Kocsival 5 percre van.
Még azt mondják hogy magyarország az analfabéták fellegvára, közbe 7-8 órára járnak dolgozni...
4.05kor kelek lefürdök, a szakállamat átkenem olajjal, a macskák kapnak enni, közben elkészült a kaffé, míg hűl addig felöltözök, és 4.50 körül kisétálok a váramból.
Eléggé változó.
7:30-9:30 között szoktam elkezdeni a munkát és nagyjából 10 perccel előtte kelek.
6-kor kezdek, 2:30-3:30 kozott kelek altalaban. A 3:30-as kelessel van idom lezuhanyozni meg minden egyeb reggeli keszulodesbe tarto dologra, illetve meginni egy kavet es elszivni 2 heets-et az erkelyen.
Ha nem vagyok faradt, inkabb kelek 3 elott, akkor meg tudok olvasni, vagy egyebek. Jobban szeretek koran kelni, hogy ne csak annyi legyen, hogy elkeszulok es megyek is, de pl a heten minden nap faradt voltam, igy kesobb keltem.
6.45-kor kelek, de igazából csak a gyerekek miatt, 7.40-kor eltipliznek az iskolába, én meg összeszedem magam, és valamikor 8-8.30 között dolgozni kezdek home officeban.
Az analfabetizmusnak mi köze van a reggel 7-8 órás munkakezdéshez...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!