Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mi lehet az oka?

Szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Van egy felettesem, eléggé szimpatikus számomra (de ezt szeretem magamnak megtartani), lényeg mi lényeg sok olyan dolgot csinál ami miatt azt az érzést kelti, hogy talán én is szimpatikus vagyok neki.

Viszont aztán rájövök, hogy neki barátnője van+ belőlem kiindulva esélytelen, hogy úgy szimpatikus legyek neki.

Mit tanácsoltok jelen esetben?

2021. nov. 11. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az a kérdés hogy téged ez miért foglalkoztat? Remelsz vmit? Több dolog lehet :unja a bnojet e kalandot keres, komolyan tetszel neki és így kezdeményez.
2021. nov. 14. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha te ezeket a dolgait nem veszed fel akkor észre fogja magát venni hiszen kolléga vagy, de ha belemesz és tisztazod a szitut akkor nem biztos hogy utána kedves lesz veled. Kérdés te mit szeretnél?
2021. nov. 14. 14:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Igazából én egy kapcsolatot sem szeretnék elcseszni.

Viszont eléggé szimpatikus..

Mindemellett talán amiért nem érezte viszonzásom, kicsit visszavett.

2021. nov. 14. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem téma lezárva, nem? :)
2021. nov. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!