Szerintetek mi lehet az oka?
Van egy felettesem, eléggé szimpatikus számomra (de ezt szeretem magamnak megtartani), lényeg mi lényeg sok olyan dolgot csinál ami miatt azt az érzést kelti, hogy talán én is szimpatikus vagyok neki.
Viszont aztán rájövök, hogy neki barátnője van+ belőlem kiindulva esélytelen, hogy úgy szimpatikus legyek neki.
Mit tanácsoltok jelen esetben?
A fő kérdés és a magyarázat eléggé elüt egymástól... minek mi az oka??
A mit tanácsoltok egyszerű: legyél vele jóba, nagyobb öröm lesz a közös munka. Ennyi.
Attól hogy valakinek van barátnője még nem biztos hogy nem csapja legalább szóban másoknak is a szelet.
Ugyanakkor ha jó az adott munkahely, akkor az ilyen flörtölés maradjon meg inkább csak nagyon alap szinten, főleg így hogy foglalt, mert nem tudsz ebből jól kijönni hacsak nem arra vágysz, hogy a felettesednek szexuálisan ki legyél szolgáltatva.
1/2
A viselkedése okára gondoltam a kérdés alatt.
5/6
Kedves, sosem szid le és köt belém míg másba igen néha, idegesen is hozzám nyugodtan áll, sokat ér hozzám vagy simul.
Igazából nem az a" beképzelt vagyok "fajta szerintem.
6/7
Ha úgy érted, hogy munkahelyen kívül milyen velem akkor nagyrészt ugyan azt tudnám felsorolni mint az előbb.
Ha pedig ugy alapjáraton érted, akkor kedves, vicces, segítőkész, kitartó, meggondoltan cselekvő, okos,néha kissé ingerült (mondjuk ezt, hogy őszinte legyek nem csodálom), szabálybetartó, figyelmes ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!