Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet kiábrándítani...

Hogyan lehet kiábrándítani magadból egy férfit? Tippek? (Nő vagyok)

Figyelt kérdés

Történetesen a főnökömről van szó, aki elkezdett érdeklődni irántam. Többször elhívott ebédelni/vacsorázni, én pedig csak azért mentem bele, mert hallottam róla ezt-azt, ha nem kapja meg amit akar akkor elkezd szemétkedni… Viszont úgy érzem lassan nem éri be ennyivel hanem többet is szeretne tőlem… Én nem akarok másik munkát keresni, mert ezen az egy zavaró tényezőn kívül nagyon szeretek itt lenni, és óriási szerencsém volt azzal hogy felvettek ide. Nézegettem más munkahelyet a biztonság kedvéért, de sajnos mindegyik rosszabb feltételeket kínál.

Szóval az egyetlen megoldás jelenleg az, ha kiábrándítom magamból…

Ötleteket várok elsősorban férfiaktól, hogy hogyan kellene viselkednem a “randin”, hogy azért ne égessem le magam teljesen szakmai szemmel, de nőként biztos hogy elmenjen a kedve tőlem.

2021. nov. 10. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerelemmel, ragaszkodással, házassággal, gyerekkel lehet őket legjobban elijeszteni. Enyhébb esetben az ápolatlan, koszos megjelenés is elég lehet
2021. nov. 10. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Felorankent felhivod video telefonnal es erdeklodsz,h mit csinal es hol van es ki van ott. Ez a tuti recept!! Hivogasd es ellenorizzed. Menj oda,ahol van.

Allitsafok be lokacio kijelzot,h tudd kovetni egesz nap.

2021. nov. 10. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:
33%

"Többször elhívott ebédelni/vacsorázni,"

Bocsánat, de ha valaki kiáll a sarokra és kelleti magát, az ne csodálkozzon ha ribinek nézik.

Magyarul, te rendszeresen a főnököddel randizgatsz ebéd és vacsora ürügyén mert az önös érdeked éppen úgy kívánta. Szerintem ezt már a munkatársaid is tudják és elkönyvelték, hogy már meg is voltál neki.

A főnököd pedig -nagyon úgy tűnik, hogy- egy úriember, aki nem élt vissza a pozíciójával, nem mászott rád a mellékhelyiségben, nem kényszerített bele semmiféle megalázó szituba, hanem tisztességgel elhívott randizni amit te készségesen elfogadtál, és már többször is taliztál vele munkaidőn kívül is.

Most meg szeretnél hirtelen visszakozni és dobni mint egy első randis hülyegyereket??!

Amúgy mégis mire számítottál??

2021. nov. 10. 18:00
 14/16 anonim ***** válasza:

9

De ez a módszer meg pont fordítva sült el a sorozatban...

2021. nov. 10. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
45%

Anyadat is vidd el a randira. Vagy ferfi barataidat is.

Mondd meg,h aki veled talalkozik,az a csaladoddal is fog….

2021. nov. 11. 04:35
 16/16 anonim ***** válasza:

"Többször elhívott ebédelni/vacsorázni, én pedig csak azért mentem bele, mert hallottam róla ezt-azt, ha nem kapja meg amit akar akkor elkezd szemétkedni…"

Ez aztán a logika. ÉS akkor most inkább alá is fekszel, vagy hogy gondoltad?

Nyilván a legkönnyebb már a legelején meghúzni a határt, nem értem, minek mentél ebbe bele egyáltalán.

Hülye példákat lehet gyűjteni, mondd azt, hogy leszbikus vagy, tessék. De legközelebb jobb lenne előre gondolkodni sztem..

N

2021. nov. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!