Számotokra mennyire lenne kiábrándító, ha valaki a vécén ülve telefonálna veletek?
Barátnőmmel (mármint lány vagyok, szóval barát barátnőmmel :D ) szoktunk hosszúakat beszélgetni telefonon, 1-2 órakat simán heti rendszerességgel, akár heti 2x is. Múltkor történnt hogy ugyanilyen telós dumcsi közben mondta hogy elmegy vécére de folytassuk. Gondoltam magamban hát pisilni mar úgyis ezerszer hallottam abban nincs semmi, oké a dolog. Hát nem pisilni ment végül... Beszélgettünk miközben a wc-n ült, hát basszus mindent hallottam amit nem szerettem volna, de nem zavartatta magát, ki voltam neki hangosítva gondolom (szellentés, plotty, papírtépés, törlés, lehúzás, légfriisítő)... Elég gusztustalan volt.
Kicsit kiábrándító volt nekem a dolog, nektek volt már hasonló eset vagy ha lenne hogyan reagálnátok?
Undorító aberráció. Civilizálatlan, annyi az IQ-ja, mint a nyakmérete.
Fúj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!