Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tombol a járvány: egy hét...

Tombol a járvány: egy hét alatt 40-60 százalékos romlás minden fő mutatóban? Meddig húzhatja a kormány a zárást?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 8. 17:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem néznétek tv-t, meg netet nem böngésznétek, sok ember nem is tudná hogy itt bármi is van...
2021. nov. 8. 18:00
 12/17 A kérdező kommentje:

"Ha nem néznétek tv-t, meg netet nem böngésznétek, sok ember nem is tudná hogy itt bármi is van..."

az lehet de ez nem válasz a kérdésre hanem mellédumálás.

2021. nov. 8. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg az egész nem más, mint egy hatalmas globális terelés valami jóval komolyabb dologról.
2021. nov. 8. 18:17
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Gyanús, hogy ez csak Balu szokásos kamuhőzöngése.
2021. nov. 8. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
15%

1-2 nap és vége a járványnak szerintem, hiszen már több mint 60% golyóálómellényben néz szembe a tomboló járvánnyal. Most a vírus hamar kikapkodja a társadalomból az oltatlanokat, azt kész😄

Jó, most Kósát, Gulyást, a felcsúti polgit most ne vegyük, mert ők mint 2x,3x oltottak csak azért fertőződtek meg, hkgy lássuk, hogy kis kórház, kis láz, azt már otthon is vagyunk😂

2021. nov. 8. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
87%

Ja, már megint a zárásért nyavalygó hülyegyerek?

Lapozzunk.

2021. nov. 8. 19:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Én eleve azt nem értem, hogy egy ilyen kérdést miért a "Munkahely, kollégák"-kategóriába rak. Legalábbis nem hiszem, hogy a parlamentben dolgozna.
2021. nov. 9. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!