Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért vesz sok ember egy...

Miért vesz sok ember egy kalap alá minden vagyonőrt?

Figyelt kérdés

Őrként dolgozom és tény, hogy rengeteg undok őrrel találkozok, akik tényleg rosszabbak, mint az ott dolgozók.

Meg sok az olyan megítélés, hogy az őr csak van, nem ért semmihez.

Rám nézve igaz, hogy más szakmában nem találtam meg semmit, ami érdekelne és nem is megy semmi, de miért mindig mással foglalkoznak az emberek?

Az is én dolgom, hogy bírom e a 24 órát. Nekem mellesleg sokkal jobb, hogy utána napokat otthon vagyok.

Azt tudom, hogy rengeteg rosszindulatú őr van, de azért lehetne kevésbé általánosítani az embereknek.

2021. nov. 3. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

4 Igazad van, de nem is kell minden munkát egy kalap alá venni, mert nincs értelme.

A különbség megmutatkozik a fizetésben, a munkakörülményekben, a társadalmi megbecsültségben.Ettől még minden munkára szükség van, amiért fizetnek.Tehát nem kell bántani senkit amiatt, hogy milyen munkát végez.Tudom, te nem tetted.Ezt inkább másokra vonatkoztatva írtam.

2021. nov. 3. 10:40
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Egy kalap alá veszik a tanárokat,orvosokat,ügyvédeket,szakmunkásokat,irodistákat,miért pont a vagyonőrök maradnának ki? Nem kell ezzel foglalkozni,mindenki azt gondol amit akar,ez is csak egy munka.
2021. nov. 4. 05:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogy vennék már egy kalap alá a különböző foglalkozásokat?Szerinted egy virágkötő annyit keres, mint egy ügyvéd, és olyan megbecsülést kap, mint egy orvos?
2021. nov. 4. 14:10
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

Jó, akkor minden őr hülye, kivéve Téged.

Most boldog vagy?

Igazából megválaszoltad a saját kérdésed, szépen kifejtetted, hogy kik azok akik miatt egy kalap alá vesznek, és ha az ember 10 helyből 9-en olyan őrt lát, aki csoda, ha tud írni-olvasni, persze, hogy leírja az összes őrt, hiába okos, normális srác a 10.

Szerintem ezzel semmi probléma nincs.

Azzal viszont csak rontasz a helyzeteden, hogy úgy próbálod beállítani ezt a munkát, hogy te hű de keményen dolgozol, ami elismerést érdemel. Ettől nem leszel jobb, mivel ez hülyeség.

Az egésznapos semmittevés az minden, csak nem munka. Van olyan hely, ahol vagyonőrként is meg lehet szakadni annyit kell dolgozni, de az nem is 24 órás munka.

Én személy szerint nagyon lenézem akik 24-eznek. Miattatok tart ez a szakma ott, ahol. A 24/48 nem munka, csak naplopás, ahol annyi az össz elvárás, hogy legyen 2 kezed és 2 lábad, az össz feladat pedíg, hogy ne aludj el.

Gratulálok, büszke lehetsz magadra! :)

2021. nov. 4. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam őrként.

A személyi állomány a gond. Egyrészt felvesznek minden hülyét az utcáról, másrészt ott sok nyugger zsaru. A nyugger zsaru meg, a 2-300-as nyugdíjával vagy telibe xarja a melót, vagy még mindig rendőrnek képzeli magát, és mindenkibe beleáll.

És az emberek 90%-a csak ezeket a formákat látja.

Én voltam vezető telephelyen, ahol együttműködve a karbantartással és a logisztikával, meg a EHS-el dolgoztunk. Na az már más szint. De ugye a nép ezt nem látja.

2021. nov. 5. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is biztonsági őr vagyok. Megmondom őszintén, hogy nem ez az egyetlen szakmám. Van még burkoló, és számítógépes rendszerkarbantartó szakmám is. A burkoló szakmàt imádom, de mikor állást kerestem nem kaptam benne főállásban munkát, és még egyébként is nemrég lett meg a vizsgám, szóval még tanulgatok. Mellékàllàsban burkolgatok azért egy mester mellett, akk tanítgat. 24 órázok én is, emellett bőven van időm mellékàllàsra + iskolára is(autószerelőnek tanulok hobbiból). Én nem írom le magamat, szerintem nem vagyok tipikus "idióta őr". Tudok beszélni, írni, kulturàltnak tartom magamat és tanultnak. Ezt a dolgot addig szeretném csinálni amíg a burkolàsból nem jutok el olyan szintre, hogy megfelelő legyek.

Apropó, nekem a vagyonőri oktatáson meglepően komoly volt! Jó oktatóim voltak, volt magas beosztású rendőrök voltak, és nagyon komolyan leadták az anyagot, amit imádtam! Nagyon belementünk a jogba is, szóval tudok VISZONYLAG sok mindent(később szeretném is ezt a jogi tudást bővíteni is). Szóval elégedett voltam.

VISZONT! Vannak kollégáim, akiknek mindnek kivétel nélkül úgy lett meg a vizsgája, hogy letettem egy jó nagy összeget, és megkaptàk a bizit. Szerintem ez viszont elszomorító és undorító! Nyilván ezek az őrök nincsenek is tisztában a SAJÁT jogukkal sem! Ami szerintem ennél a szakmànàl elengedhetetlen. Például mindennap azon veszekednek velem, hogy egy vagyonőrnek van joga MOTOZNI (megsúgom: Ruházat- és csomag ellenőrzéshez van joga, de motozni nincs joga! Egyszerűen nem engedi ezt meg az szvő törvény/2005/133-as törvény/). Meg hasonlók. Nagyon utálok ilyen hülyékkel dolgozni. Plusz van egy kolléga is, aki sajnos olyan "tipikus" vagyonőr, ennyi szakmája van, 30 éve ezt csinálja, viselkedni nem nagyon tud. Minden második szava " fa sz" meg "ge ci" meg hasonlók. Mindenkit kivétel nélkül elàtkoz, és nagyon undorító beszólásai is vannak, például a nőknek "alàd nyúlok" meg hasonlók. Szerintem ez a stílus nem munkahelyre való, főleg nem vagyonőri szolgálatba való...És el kell mondjam azt, hogy az ilyenek miatt írják le a mi szakmànkat, kedves kérdező! Az ilyenek miatt! Mert sajnos a legtöbb őrre elmondható ez a viselkedés, plusz az, hogy még a saját jogaival sincsen tisztában.

2021. nov. 5. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Naplopó vagy! Na Szevasz!
2022. jan. 31. 00:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!