Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy tanuljam meg “lesz@rni”...

Hogy tanuljam meg “lesz@rni” azaz elengedni a munkahelyi dolgokat?

Figyelt kérdés
Nagyon lelkiismeretes vagyok elég erős megfelelési kényszerrel és igyekszem nem mindent a lelkemre venni de valahogy belőlem ez hiányzik. Sokszor idegeskedem és fáj a hasam a munka miatt van hogy enni sem tudok. Van valakinek már bevált módszere erre? Mindenki mondogatja, hogy csak tegyek rá engedjem el de nekem ez nem megy:(

2021. nov. 2. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom...

Esetleg ha számba veszed az adott dolgokat és mindegyikre keresel megoldást, hogy miért nem szabad vele foglalkozni.

Pl. Munkatárs csúnyán néz Rád. Gondold át, hogy tettél-e valamit ellene. Ha nem akkor tudod, hogy nem veled van baja, hanem csak rossz napja van.

2021. nov. 2. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A munkahely nem szamit. Oda a penzert jarsz. Azon kivuli minden szamit, a barataid, csaladod, kiskutyad, kiscicad, stb.

Kiveve nyilvan, ha hatalmas karrier terveid vannak az adott helyen, de ha csak a fizetesert jarsz be, akkor kapcsold ki az agyad, csinald meg a feladatokat, a tobbi le van szarva.

2021. nov. 3. 00:07
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
Bor.
2021. nov. 5. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!