Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen a postai logisztikai...

Milyen a postai logisztikai központban dolgozni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 18:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

#25 az Orczy tériben voltál abban a nagyban?munkatársak milyenek?

Én ezt a reggeli 5 órás kezdést nem értem például ami nekem jó lenne villamos (2M) nem is jár előbb, szóval aki nem a környéken lakik az be sem ér. Délutáni meg most nincs hirdetve a jó ég nem érti ezeket.

2021. dec. 17. 19:57
 32/37 A kérdező kommentje:
Nem akarod tudni.
2021. dec. 17. 21:36
 33/37 anonim ***** válasza:

Aha, tehát semmit nem mesélsz, senkinek nem írtál konkrétumot bármit kérdeztek, de sz@r oké értjük. 100% fiatal vagy még azért a flegmázás nincs gond.

Akit érdekel a munka és tényleg szüksége van pénzre tegyen egy próbát emberek, aztán közben kerestek jobbbat, nem mindenkit tart el anyu-apu az kibírja míg nincs jobb. Sok sikert mindenkinek kitartást!

2021. dec. 18. 01:07
 34/37 A kérdező kommentje:

Szerinted miért van már ezer éve meghirdetve?

Tegyen próbát aztán fusson el!

2021. dec. 18. 04:00
 35/37 anonim ***** válasza:

Azért van folyamatosan hirdetve, amiért kb az összes raktári munka is pl Unix ( pedig az jobban is fizet).

Senki nem akar ilyen helyen dolgozni évekig és lép, ahogy tud nyilván, amiről én beszéltem hogy te még

1. nagyon fiatal vagy teljesen máshogy állsz a munkához 2.senkinek konkrét választ nem adtál úgyhogy gyanítom napot nem voltál ott vagy ha mégis jól a lelkedbe tiportak.

Kérdeztek többen dolgokat semmire nem feleltél csak szidod a helyet holott akinek pár hétre /hónapra jól jönne akár ez is annak segítség lett volna egy tapasztalt ember válasza.

Ennyiről van szó tehát nem arról csoda hely ezt senki nem állította. ;)

2021. dec. 18. 14:30
 36/37 A kérdező kommentje:

Dehogy szìdom, hanem mindenkit arra buzdítok, hogy menjen oda és akkor jut hely nekem máshova.

Szóval tessék csak nyugodtan, de annak igazán örülni fognak, ha beléptetnek és kiléptetnek, maga az adminisztráció egy hét kb . De ez olyan dolog , hogy ami egyiknek tetszik, a másiknak meg nem, csak senki ne dőljön be a hirdetésnek!

2021. dec. 18. 20:34
 37/37 anonim ***** válasza:

Kérdező! (Vagy többiek)

Milyen tapasztalataitok voltak a munkával kapcsolatosan?

2024. jan. 6. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!