Milyen a postai logisztikai központban dolgozni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 18:52
21/37 A kérdező kommentje:
De kik basztatnak, kollégák?
2021. nov. 2. 22:45
22/37 anonim válasza:
is, itt állandóan hajtani kell , emg válogatni mi hova megy.
több ezer csomag megy át naponta akár 10 ezer is. Ezt kiválogatni mi hova megy bepakolni gondolhatod mennyi meló
23/37 A kérdező kommentje:
Érdemes kipróbálni úgy, ha van más lehetőség is?
2021. nov. 7. 20:57
24/37 anonim válasza:
Kérdező kipróbáltad végül?
Nekem az a fura 250 - 280 nettóról ír folyamatosan az oldaluk (sőt többről is ha pl Bp.), ehhez képest itt töredékét írták és nyilván nem hazudtak.
Az biztos viszont, hogy folyamatosan van felvétel én is úgy látom.
25/37 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk többen is, a fizu 200 alatti valójában...
2021. dec. 11. 04:25
26/37 anonim válasza:
25
Köszönöm feleltél akkor ezt a megjelölt bért nem nagyon értem a Posta oldalán.
27/37 A kérdező kommentje:
Ők sem értik nyugi, az csak a mézes madzag...
2021. dec. 11. 17:05
28/37 anonim válasza:
Pensum ( m.közvetítő) mai posztja is 338-405 ezer nettót ír (műszaktól függően) csomagpakolás & küldeményfeldolgozás Magyar Postánál úgyhogy érdekes, amit írtok vagy amit ők írnak! :D
29/37 A kérdező kommentje:
Az max úgy lehet, hogyha nem mész haza műszak után, hanem csinálod a következőt.
2021. dec. 11. 18:01
30/37 anonim válasza:
Pensumos azért érdekes amit ír, mert az egyszerűsített foglalkoztatás miatt 15 napot lehet dolgozni így / hó mégis azt írja mehet a teljes hónap és arra ennyi a pénz, ami érdekes hogy oldják meg mármint szabályosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!