Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Reggel nem volt idom elmenni...

Reggel nem volt idom elmenni fogatmosni a nagy kapkodasba hetfo reggel. Bejottem de elegge aggodtam, mert megiscsak na...szoval ha nekem nem is tunik fel,de tuti budos a pofam. De a fonokomnek megbudosebb. Kellene aggodnom?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 11:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Te aztan egy szorszalhasogato ember vagy,hallod-e...
2021. nov. 1. 12:28
 22/29 anonim ***** válasza:
Jol van, kotozkodjel csak. Te "kulfoldi". 😃
2021. nov. 1. 13:30
 23/29 A kérdező kommentje:
lol!
2021. nov. 1. 13:33
 24/29 anonim ***** válasza:
En Mo-n elek es dolgozom, de nekunk is munkanap a mai, csak csokkentet letszammal, szabadnapert cserebe. Eredetileg en is dolgoztam volna ma, csak aztan jeleztem, hogy elutazom, nem erek ra. Pedig ez csak egy raktar. Egy rakas munkahely van, ahol az unnepnap nem jelent automatikus teljes leallast.
2021. nov. 1. 17:13
 25/29 anonim ***** válasza:
Azóta sikerült a fogmosás? Vagy holnap sem tervezed?
2021. nov. 1. 18:35
 26/29 A kérdező kommentje:
megoldottam,igen.
2021. nov. 1. 20:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Nálam többször is előfordult, hogy reggel nem mostam fogat, 5 perccel hamarabb beérek így és 5 perccel hamarabb jövök haza 😊
2021. nov. 2. 14:58
 28/29 A kérdező kommentje:
Azota mar eltelt a nap, elobb kelek fel 5 perccel.. Tegnap a fob-omat se hoztam el.. nem az en napom volt
2021. nov. 2. 15:22
 29/29 anonim ***** válasza:
Amugy en inkabb kesnek, minthogy fogmosas nelkul induljak el barhova. Mondjuk nekem eleve a legelso dolgom fogat mosni, utana kavezom stb, de indulas elott a legutolso meg egyszer fogat mosni a kave miatt. Mondjuk ha nagyon sietek, ez kimaradhat, hiszen mar ugy is mostam fogat egy oraval elotte. De altalaban nem szokott kimaradni.
2021. nov. 2. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!