Bíróságon a gépírás miből áll? megyek majd gépírásra... egy 10perces szöveget kell lemásolni úgy hogy nem nézek oda? :)
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 10:08
11/18 anonim válasza:
12: végülis ja, nem számít hogy egy büntető tárgyaláson mit írsz a jegyzőkönyvbe... Amúgy kapd már be miért nem takarodsz máshova kötekedni?
12/18 anonim válasza:
Mert a gépírás még mindig csak sima írás.
Kb általános iskola 1. osztály, csak nem tollal írsz hanem gombokat nyomkodsz.
Vagy talán diploma kell hozzá? Egy majom is meg tudja csinálni.
13/18 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy le tudja ütni a billentyűket, hanem arról, hogy a billentyűkre nem ránézve, tíz ujjal "vakon" tud-e elég gyorsan gépelni
Ha folyamatos élő beszélgetés zajlik pl. 5 ember között, te tudsz olyan gyorsan gépelni, hogy az elhangzottak teljes egészében "rögzítve" legyenek?
14/18 anonim válasza:
Miért, mit kell néznie? Miért nem nézheti a billentyűzetet?
Ez csak ilyen erőltett baromság.
"Vakgépelő"
"te tudsz olyan gyorsan gépelni"
Igen, de én a monitoron nézem hogy mit írok. A billentyűzetet évek óta nem is láttam.
15/18 anonim válasza:
Muszáj hogy tudjon úgy gépelni hogy nem nézi a billentyűzetet mert amikor egymás szavába vágva dumál nem tudom hány ember a tárgyalás közben, akkor figyelnie kell a jegyzőkönyvvezetőnek a történéseket, hogy éppen ki beszél mert rohadtul nem mindegy. Nagyon kezdő koromban jártam úgy, hogy nem írtam oda hogy éppen ki volt az aki beszélt és utólag kellett kisilabizálni a bíróval. Akkor éppen szerencsém volt de ha ennél nagyobb katyvaszt csinálok akkor annak kellemetlen következményei lettek volna. Szóval aki azt gondolja, hogy ez egy olyan munka ami nem jár semmilyen felelősséggel és nulla tudás kell hozzá az nagyon téved. Nyilván nem egy agysebészet de sok odafigyelést igényel.
16/18 A kérdező kommentje:
Úgy tudok gépelni hogy nem nézem a billentyűzete
2021. nov. 1. 17:31
17/18 anonim válasza:
És van erről papírod vagy valami?
18/18 A kérdező kommentje:
Irodai titkar vegzettseg. Volt gepiras oram
2021. nov. 1. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!