Felmondanàtok ebben az esetben?
Maga a munkakör nagyon jó, nagyon tetszik, de a társaság borzasztó... Őr vagyok, objektumot őrzünk. Minden műszakban ketten vagyunk, és első hónapban, mikor ide kerültem kaptam magam mellé egy korombeli srácot, akivel jól kijöttem (legalábbis eddig azt hittem, hogy ez így van). Második hónapban megkaptam egy öregebb őrt, aki úgy beszélt velem, mint a kutyával, most meg már én tanítok be egy újoncot. A korombeli őr szokott nekem írni is, ha otthon vagyok is, szokott nekem csokit hozni, ha egymást váltjuk mindig dumálunk, mindig van pár jó szava hozzám, ma viszont elmondta nekem az újonc, hogy beszélgetett a többiekkel, és kiderült, hogy ez korombeli őr kijelentette a főnöknek, hogy nem hajlandó velem együtt dolgozni, és a többieket is ellenem hergelte annak ellenére, hogy a nagy részükkel nem sokat beszéltem éppen köszönéseken kívül, mert nem is nagyon volt alkalom rá. Nem értem az egészet, hogy miért tette. Úgy éreztem, hogy teljesen jól elvagyunk, és éppen oké, haverok nem vagyunk, de jó kollégák igen. A próbaidőm lejárta előtt mondta is nekem ez a kolléga, hogy reméli, hogy nem hagyom itt őket, mert jól kijön velem mindenki, jól végzem a munkám, stb. Mellékesen a főnök felhívott és telefonon is elismerte nekem nemrég, hogy jó munkát végzek. Eddig szerettem itt dolgozni, tetszik a munkakör, tudom is mit kell csinálni, de így már rosszul érzem magam, mert én vagyok itt a kiutàlt személy.
A fizetés jelenleg nem sok, de ha maradnék akkor idővel megkereshetném a 280 ezer forint nettót, ami pályakezdőként egy szegény megyében nem rossz szerintem.
Felmondàtok a helyemben? Tanácstalan vagyok. Most nagyot csalódtam.(Tudom, fogok még, meg csalódtam már emberekben, de ez most hirtelen jött nagyon)
/L
Elégedett a munkámmal. Tegnap is felhívott, és beszéltünk erről.
Az áthelyeztetést fogom megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!