Nos, tudom, hogy ez nem kérdés, hanem bújtatott reklám.
Azok kedvéért, akiknek ez nem nyilvánvaló segítek: Ezek nem tippek, hanem Remotiv reklám. Ott is van a (x), meg a szerényebb képességűek kedvéért oda is van írva: Hirdetés.
Hogy segítenek-e? Igen, a Blikknek, meg a Remotiv gyártójának.
Szívesen!
Megelőzésként vagy kezdődő lehangoltság ellen jó, súlyosabb depresszió esetén ezeket nem is tudja az ember megcsinálni.
Az alma rendben tartja az emésztést, depressziósoknál jellemző a székrekedés, ráadásul jó vitaminforrás és olcsó is. És elég egyszerű betartani, már ennyivel is sokat tehet az ember, nem rögtön azzal állt elő a cikk, hogy térjünk át reform táplálkozásra, depressziós hangulatban az túl nagy kihívás szerintem.
Csodaszer meg tényleg nincs, hiába hangzik humbuknak, ha az ember tenni akar magáért, ezeket, ilyesmiket tehet... Plusz a rendszeres testmozgás, legalább heti pár séta. Nem értem, hogy hagyhatták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!