Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha az új munkahelyemen megmond...

Arktika kérdése:

Ha az új munkahelyemen megmondanám a többieknek, hogy ne szóljanak hozzám(csak azzal az 1-2 normális emberrel barátkoznék) akkor nem gúnyolódnának, és beszélnének ki a hátam mögött? 33/F

Figyelt kérdés

A miskolci Boschba mennék dolgozni operátorként.

Ezelőtt mindenkivel minden munkahelyemen próbáltam a legrendesebb lenni, szivesen beszélgettem mindenkivel, elmondtam valamit ha kérdeztek. De azt tapasztaltam, hogy a legtöbben ezzel csúnyán visszaéltek, sokszor megbántottak és kinevettek.

Tudom, hogy ez nem az ő hibájuk mert bele vagyunk kényszerítve egy zárt börtönbe, de akkor is már Elegem van az ilyenekből, inkább passzív ellenségként kezelném őket mint barátként. Vagyis ha kérdeznének, Rögtön megmondanán nekik, hogy:

szeretném, ha a jövőben nem kérdeznél tőlem semmit, ami nem a munkával kapcsolatos. Ennyi kérésem van. Köszi.

Az oktatáson amikor még betanitanak minket, alap információkat megosztanék másokkal,de semmi többet.

Tudom, hogy ez így rohattnehéz lenne,mert szinte senkihez sem szólhatnék hozzá magam körül. De legalább nem szekálnának.

-szerintetek működne ez a taktika?

2021. okt. 29. 07:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez biztos nem egy jó ötlet,nagyon meredek így indítani kezdésnél hogy srácok csak akkor szóljatok hozzám ha muszály.Így biztosan mindenki az első pillanattól ellenszenves lesz veled és ki fognak beszélni.

Normális helyen nem beszélnek ki meg basztatnak azért mert nincs barátnőd vagy nem vagy bőbeszédű,ha ez van akkor akármi miatt csinálnák,tökmindegy mit mondasz.

2021. okt. 30. 03:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Már régi kérdés de azért válaszolok.

Én meleg vagyok, ráadasul roma is. Új munkahelyeken meg általános kérdés az asszony/feleség család gyerekek főleg így 30 évesen. Mivel nem publikus rólam, ezért énis hazudok.

Azt nem mondhatom hogy senkim sincs, hiszen főleg rólunk romákról az van elterjedve, hogy ebben a korban már három váláson, egy 8 gyereken túl szoktunk lenni. Na most ezzel szemben, ugye nekem senkim. Persze hogy fura az embereknek, hogy valami nincs rendben nálam.

Ezért hogy mindenki nyugodt legyen, énis simán be hazudom hogy feleségem és három gyerekem van.

Ez ilyen. Ne legyél őszinte.

jún. 21. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!