Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez mennyire normális?

Szerintetek ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Új munkahelyen dolgozok, ahol mindenkihez pozitívan álltam és az összes kollegámmal kedves voltam és nyitott. Viszont eltelt pár hónap és tök zárkózott lettem ettől függetlenül kedves vagyok de többször volt már rossz kedvem a munkahelyen. A vendégekkel is kedves vagyok bár nem beszélek velük sem sokat, de az is a kedvemtől függ. Szerintem hangulatember vagyok. Ez szerintetek mennyire vet rám rossz fényt? Ha a főnök bent van akkor mindig tartok attól, hogy valamit elszúrok így feszült vagyok. Akikkel együtt dolgozok ők sem annyira beszédesek. Viszont nem vagyok szarkeverő a munkámat jól végzem igaz többször önbizalomhiányos vagyok. 30N

2021. okt. 26. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen az alap természeted. Ha egyébként társasági ember vagy, és csak ott savanyodsz be, az nem ugyanaz, mint zárkózott emberként ott is zárkózottként viselkedni.
2021. okt. 27. 15:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Kétszemélyiségem van zárkótott id vagyok meg nyitott is. Ha sok a munka akkor jó kedvem van mert kizárom a külvilágot ha nem akkor meg be vagyok savanyodva meg telefonozok. Persze ha hozzámszólna kedves vagyok.
2021. okt. 28. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:

esetleg feszkó ellen magnéziumos, és b-vitaminos kaják, multivitaminos üdítők? vagy most láttam ilyen citromfüves ilyen cukorka, szopogatni kell

bab, mogyoró, mák, tej, ezek pl ilyen magnéziumosak asszem, meg joreggelt keksz pl akár, v ciniminisszelet bvitaminos

2021. okt. 30. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!