Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy mostantól a cégek és vállalkozások jogot kapnak arra hogy védőoltáshoz kössék a munkavégzést?

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 19:30
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

40

Nem a fideszt kell hibáztatni, Olaszországban is ez van.

Ott, ha a dolgozó nem rendelkezik védettségi igazolással, a munkaadó feladata lesz az oltás nélküli dolgozót fizetés nélküli szabadságra küldeni. A rendelet legutolsó változata értelmében tehát az oltás nélküli munkavállaló nem veszíti el munkahelyét, de fizetésétől elesik. Természetesen hosszabb távon a védettséggel nem rendelkező dolgozó teljesen elesik a bérétől, és a munkaadónak jogában áll mással helyettesíteni őt az adott munkakörben.

2021. okt. 30. 12:05
 42/47 anonim ***** válasza:
97%

41. Az emberek nagy része fel sem fogja milyen súlyos jogtiprás ez az egész.

Tulajdonképpen az van,hogy az államok háborút indítottak saját állampolgáraik ellen.Én konkrétan kezdem magam úgy érezni mint egy űzött vad. És nem hiszem,hogy ezzel egyedül vagyok.

2021. okt. 30. 12:08
 43/47 anonim ***** válasza:
95%

Én azt gondolom, hogy ez Diszkrimináció.

pl: Ha valaki nem hajlandó talpig Lilában járni akkor nem mehet ki az utcára.

A beoltott embereket 0,2%-ban fertőzi meg egy nem beoltott, akkor miért erőszakolják rá az emberekre ezt?

Az oltás haszontalan és nem végleges, van ismerősöm aki már 4-dik fogja felvenni annyira betette az M1

2021. okt. 30. 12:10
 44/47 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok kormánypárti, de sajnos ez ügyben az ellenzékkel sem fogunk jobban járni. Mind a DK-nak, mind a Momentumnak voltak már megnyilvánulásai az oltás kötelezővé tételével kapcsolatban. Sajnos más országokban is ez megy, el sem lehet menekülni sehova. Előbb vagy utóbb mindannyiunkat rá fognak kényszeríteni, ez a szomorú valóság. Én kitartok a végsőkig.

N

2021. okt. 30. 12:46
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
44. Jól teszed.Én is kitartok veled együtt.
2021. okt. 30. 12:51
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
45-ös, köszi! Múltkoriban egy oltott ismerősöm (igencsak helyteleníti, hogy nem oltatok) roppant elégedetten közölte velem, hogy "majd megfognak és beoltanak". Látszott rajta, hogy ezt kívánja nekem. Újabban kezdek félni, hogy a végén még igaza lesz.
2021. okt. 30. 16:14
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
46. Nem lesz igaza. Nem fognak csak úgy beoltani,nem tehetik meg. De valószínűnek tartom,hogy próbára lesz téve az akaratunk. A lényeg,hogy végül mindig a jó győz.45-ös voltam.Minden jót kívánok.
2021. okt. 30. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!