Mit szóltok ahhoz, hogy mostantól a cégek és vállalkozások jogot kapnak arra hogy védőoltáshoz kössék a munkavégzést?
Esetleg akkor vagy hihető, ha tudom rólad, hogy az eü-ben dolgozol és a saját szemeddel láttad, de akkor is csak igen kritikusan, ugyanis megbízható ismerősöktől tudom, hogy halálozás esetén a hozzátartozó orra alá dugták a papírt, hogy irja alá, hogy az elhunyt covidos volt. Nem irták alá, mert ezt semmi nem bizonyította.
Egyre több ismerősöm irja, hogy megtagadják az ellátását az eü,ben mert nem oltott "oltassa be magát és kap beutalót a reumatológiára, minden könnyebb lesz" szóval előttem az e.ü is elásta magát, a kormány csicskái ők is. Egyre megy ki a játék: ezt a ki tudja mit, beadni mindenkinek.
Én sem vagyok vasbol, ha ez a virus olyan veszélyes lenne, már elkaptam volna rég, nem is egyszer, mert miota ez a cirkusz van, azota is dolgoztam több helyen, emberek között, kereskedelemben. Tanulni járok, buszozok. Nyakamba lihegnek naponta 100-an, köhögnek, prüszkölnek rám. Családom szintén ilyesmi közegben mozog. Nem barlangban élünk, elzártan, nem vagyunk oltva, ha ez ilyen veszélyes lenne, már élnünk sem kéne elvileg.
Amugy pedig, majd ha a kormány, munkáltató, eü vállalja a felelősséget, majd akkor zsaroljon és kötelezzen!
Nehogy már még én vállaljam a felelősséget is azért, amit rámeröszakolnak, hol élünk, emberek??!!!
30-as okoska!
Autoimmun pajzsmirigy beteg vagyok.
Oltva nem vagyok. Járok-kelek, teszem a dolgom, ügyfelek jönnek hozzám (itthon dolgozom). Hipermarketbe megyek, ügyintézek, edzeni járok.
Az elmúlt 6 évben még csak náthás SEM voltam.
32-vel egyet értek.
Én, ha elcseszem egy ügyfél adóbevallását, kőkeményen húsba vág (pénztárcába vág, felelősségbiztosításba vág) a dolog nálam. Pedig csak egy darab papír ugye.
Ők meg emberéletekért nem vállalnak felelősséget, sorry, így jártál ha megkrepálsz az oltás miatt.
(Fiatal nő rokonom fél éve oltatott, azóta rendszeresen migrénes rohamai vannak, és olyan allergiái jöttek elő, amik nem voltak soha. Így járt, ennyi????)
36
Jó és?
Nem értetted meg a mondanivalómat..
Sortűz alá vetném a 133 tolvajt mészárossal és az összes tolvaj bandával együtt, akik ezt kitalálták.
MZP-re fogok szavazni 2022-ben csak akkor lesz ennek a viccnek a vége, ha az ellenzék nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!