Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sikertelen öngyilkossági...

Sikertelen öngyilkossági kísérlet után kirúgnak?

Figyelt kérdés

2021. okt. 26. 13:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Back office.
2021. okt. 26. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az hittem hogy rendőr vagy,vagy TEK-es vagy katona :D

Pedig ha nem bowli cégről van szó,vagy nem egy fegvyerel foglakozó cég vagy bármi más,akkor nem rúgnak ki.

2021. okt. 26. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Hivatásos járművezetőknél is kizáró ok az öngyilkossági kísérlet. (Ha kiderül)
2021. okt. 27. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy köteles elárulni nekik, miért voltál pszichiátrián, mondhatod pl azt is, hogy pánikroham vagy idegösszeomlás miatt bevittek, de már minden rendben, de igazából azt is mondhatod, hogy magánügy.

Egyébként ha kiderül, akkor attól függ, mennyi emberség van bennük. Engem vendéglátásból rúgtak ki mondva csinált indokkal, miután kiderült, hogy személyiségzavarom van és pszichiátriai gyógyszereket szedek, pedig teljesen normálisan tudtam ott végezni a munkámat.

2021. nov. 5. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a vendéglátásból az emberek 50%-a elmebeteg. Vagy drogos, vagy alkesz, vagy brutális hangulatingadozásai vannak. Alapból szét vagyunk csúszva a 12-14 órás munkanapokkal. Aludni is alig szoktunk.
2022. jan. 13. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!