Milyen munkahelyi lehetőségei vannak az embernek BP.-en ha nem akar műszakozni?
1 éven át 3 műszakoztam, az eredménye: magas vérnyomás+túlsúly lett.
És ez nem betanított munka, szakmához kötött és feltétel. A pénz nem volt rossz de egy év alatt 1,5 millát félre tudtam tenni.
Sokszor úgy keletem fel, éjszakázás után, hogy kész vége elegem van nem bírom ezt tovább...
Korábban az építőiparban melóztam vidéken, csak sajnos öltek meg és nem akartak fizeti így lépnem kellett.
Most is beadtam egy helyre, de a túlsúlyom miatt az állványra nem tudnák felmászni, nagyon sokat kell ott dolgozni.
Ilyenkor irigylem akinek piacképes szakmája vagy diplomája van, hogy otthon aludhat és nem kell a gyárban robotolnia.
----
Te, hogy látod? - neked mi volt a kiút?
Nekem az volt, hogy megtanultam angolul és elmentem telefonos ügyfélszolgálatra.
Kb annyiból állt, hogy fogadtam a reklamáló ügyfelek hivásait és egy hibajegybe begépeltem a mondandójuk lényegét.
Milyen szakmád van mégis?Ha van szakképzettséged akkor biztos van olyan munkahely ahol nappalos beosztás van,nézz körül álláshirdetésknél,cégek weboldalain.
Még ha nem lenne végzettséged akkor is mehetnél boltba dolgozni például ahol nem műszakoznak bár ott meg más hátrányok vannak.
Valamelyik bank vagy biztosító telefonos ügyfélszolgálatára próbálj bekerülni, ott általában elég a jó kommunikációs készség, a többire betanítanak. Inkább a telemarketing vagy behajtás területet ajánlom, mert ott el lehet lavírozni nyelvtudás nélkül is (mert kimenő hívásokat kezdeményezel, magyar ügyfelek felé, nagyon kicsi az esélye hogy belefutsz egy külföldibe.)
Szerintem neked menne, mert jól összeszedted a mondandódat a kérdésedben is, érthető volt.
Ez a fajta munka is másképp ugyan, de megterhelő idegileg, de van lehetőség tovább lépni belőle, ha jól csinálod és hajlandó vagy tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!