Milyen tantárggyal kapcsolatos foglalkozás az, amit semmi szín alatt nem választanál hivatásodnak?
Figyelt kérdés
Miért?2021. okt. 23. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Magyar.
Történelem.
Idegen nyelv.
Matematika.
Fizika.
Kémia.
Földrajz.
Biológia.
Informatika.
Hittan.
25 szavazat
1/3 Metionin válasza:
Elsőre a matek ugrott be, de aztán megláttam a hittant. Hogy miért? Nem tudnék egész életemben hazudni és úgy tenni, mintha elhinném amit mondanom kell. Plusz másokat olyan dolgokra tanítani, amiben én sem hiszek, az elég gáz.
2/3 anonim válasza:
A jogot imádom, az meg összefügg a történelemmel(amit utálok), úgyhogy ez érdekes....Még érdekesebb, hogy most így utólag emelt történelem érettségit fogok tenni(de mondjuk a középszintű is jól sikerült, négyesre). A matekot mindig gyűlöltem, most viszont mégis gépjármű mechatronikai technikusnak tanulok, amiben van bőven matek...hát, küzdök is vele, ettől függetlenül a matekot, fizikát, kémiát, és programozást(eredetileg informatika szakon végeztem), soha az életben nem választanám hivatásnak.
3/3 anonim válasza:
Kémia....de kizárólag azért, mert nagyon hülye vagyok hozzá. Pedig tökjó lehet mondjuk gyógyszer kutatással foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!