Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy családos nő, aki mindig azt hangoztatja, hogy milyen sokat dolgozik, rajta kívül senki más, nem csinálja így, kevés a fizetés. Aztán, szabadidejében meg vásárolgat. Magánügy végülis. Viszont, minden ember azt mutatja, hogy az ő munkája tökéletes, elismerés kell neki, sokat dolgozik. Viszont, ha kell, akkor a másikat is elnyomjuk, negatív jelzőkkel illetjük. Nekem, 4 éves munkám oda, mert mindenki “szakembernek” számít, mégis a személyiségemet annyi teher érte, hogy kártéritésre is kötelezhetném az illetékeseket, de nem teszem. Ilyen esetben, kinek a személyisége áll közelebb a boldogsághoz?
2021. okt. 21. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi van?
2021. okt. 21. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez nem ettől függ, ha sokat kéne dolgoznom valami átlag munkában akkor az öngyilkos depi kerülgetne maximum, viszont ha valami pszichoterapeuta, vallástörténész vagy ilyesmi lennék akkor az úgy tök oké lenne, meg nyilván másabb is a morál mint valami gyárba ahol az 5 perc szünetről 1 percet késel már lebasznak.

Én a kettő közt állok.

2021. okt. 21. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom mi ez a zagyvasag?
2021. okt. 21. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Miért ne vásárolhatna? Őt is a ruhabolt öltözteti meg a hipermarket eteti... nem is értem miért baj hogy vasárolgat pff🤦‍♀️
2021. okt. 21. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menjél pszichológushoz.

Nem kötözködésből mondom.

2021. okt. 21. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

"Viszont, minden ember azt mutatja, hogy az ő munkája tökéletes, elismerés kell neki, sokat dolgozik. Viszont, ha kell, akkor a másikat is elnyomjuk, negatív jelzőkkel illetjük."

Vannak szép számmal ilyen emberek igen,azért nem mindenki.

Szabadidejében meg vásárolgasson a nő ha akar,elvégre ezért szabadidő.

2021. okt. 22. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!