Szerintetek ha valaki a munkahelyén egyáltalán nem beszél a nőkről, párkapcsolatról, a kollégák joggal gondolhatják azt, hogy meleg?
Az ilyen kérdésekről egyből az jut az eszembe, hogy milyen munkahelyek lehetnek ebben az országban, ha ezzel foglalkoznak bennük: van-e barátod/barátnőd, családod, pulyád, milyen a szexualitásod, stb.?
Ezek szerint Viktorta munkalapú társadalma nagyon nem jött be:):):).
Nem. Magamból kiindulva, én sem nagyon szeretek magánéleti dolgokról beszélni. Ezzel kapcsolatos témákat fel sem hozok.
26/N
Én szoktam, de függetlenül attól, hogy anyámmal beszélek erről, vagy az egyik munkatársammal, ilyenkor mindig rossz érzés kap el, hogy semmi sikerem a nőknél.
F
Lol. Micsoda hasznos válasz, hogy idesiránkoztál, hogy neked nincs sikered a nőknél :D
11: Például gyárban és közmunkában jobbára ilyen emberek dolgoznak.
Amíg csak gondolnak valamit, avval alapjában véve nincs gond. A probléma ott kezdődik, amikor rendszeres ugratások és körberöhögések történnek. Sajnos volt benne tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!