Egyedül, vagy csapatban szerettek jobban dolgozni?
Egyedül. Introvertált vagyok és szociális fóbiás. Nehezen beszélgetek idegenekkel, nehezen találjuk meg a közös pontot, és egészen addig, amíg ez nincs meg, addig végig azon feszengek, hogy utálom a kínos csöndet, és biztosan totál idiótának néznek a többiek. Illetve vannak olyan személyek, akik akár kisvezetők, akár csak régóta ott dolgozók, szeretnek lenézni, lealacsonyítani, és parancsolgatni.
Bár az egyik előző munkahelyemen, ahol több évig dolgoztam, ott nagyon jó csapat volt, még a kisvezetők és a managerek is teljesen normálisak voltak, na velük nagyon szerettem együtt dolgozni, jó volt a hangulat és még a munkával is jól haladtunk.
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de én inkább egyedül dolgoznék.
A csapattal az a gond, hogy mivel introvertált vagyok, mellé még halkszavú is, így elég sokszor keresztülbeszélnek rajtam, nem hallgatnak meg és ezt sokszor észre sem veszik. Pedig többször volt már arra példa, hogy később megdicsérték az ötletem, és hiába esett jól, nem mentem vele annyira sokra, mert a nagyhangú "csak én beszélek" figura vitte az egész feladatot és másnak nem nagyon adott szót időben.
Jártam már nagyon jól csoportmunkával (pörgős, produktív csapat, ahol az én véleményem is sokat számított), de kifejezetten pocsékul is (fél csapat nem dolgozott, akik igen.. ők pedig elég félvállról vették a dolgot és ez visszaköszönt az értékelésnél, én pedig hiába raktam bele sokat, az én pontjaimat is lerontották).
Ha pedig egyedül dolgozom, akkor tudom, hogy más nem tudja lehúzni, vagy épp feljavítani a munkám, így 100%-ban az én érdemem. Saját gondolatmenettel, tempóval dolgozok és nem kell minden egyes lépést sokáig taglalni, kifejteni, csak csinálom és nem kell mindenről beszámolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!