Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Holnap mennék egy gyárba...

Holnap mennék egy gyárba munka iránt érdeklődni, hogy közöljem ezt ott?

Figyelt kérdés

Írták, hogy emailben, telefonon de akár személyesen is lehet és inkább személyesen mennék mert a helyet is ismerem mivel ott voltam gyakorlaton és jó lenne ha ott is tudnék dolgozni. Portán mit mondjak, hogy miért jöttem, hogy lehetne a legegyszerűbben fogalmazni.

"Jó napot, a meghirdetett munkára jöttem jelentkezni."

vagy ti hogy kezdenétek?

2021. okt. 18. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a közvetítő irodába kellett menni és utána a gyárba!Szerintem a portás el fog küldeni
2021. okt. 18. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen: Állás ügyben jöttem
2021. okt. 18. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
"Csá. Állásinterjúra jöttem."
2021. okt. 18. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám, hogy hol találkoztam a hirdetéssel és, hogy milyen pozícióra szeretnék jelentkezni. Majd feltenném a kérdést, hogy kit kellene ezügyben személyesen megkeresnem (esetleg hozzátenném, hogy a hirdetés szerint személyesen is lehet jelentkezni, hogy biztos ne nézzen hülyének).
2021. okt. 18. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan 4-es írta!
2021. okt. 18. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!

nincs közvetítő iroda, ott helyben intézkednek mindennel a gyárban.

2021. okt. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!