Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Komoly gondot okoz, hogy hol...

Komoly gondot okoz, hogy hol lehessen a dolgozóknak, tisztességesen folyadékot fogyasztani. Ilyenkor, mi a szokás?

Figyelt kérdés
Ennél vannak komolyabb témák is, pl: túlélőnek kell lenni, hogy valaki ott végezhesse nyugodtan a munkáját évekig, de nem mindegy az, hogy mit iszunk és hol? Ez miért lényeges, miért nem lehet egységes megoldásokat találni?
2021. okt. 17. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tipikusan van az a víztartály csappal és poharakkal, mindenki ott iszik. Sokkal gázabb, amikor annyira le vagy terhelve, hogy nincs lehetőséged elmenni szünetre vagy pisilnim
2021. okt. 17. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Pl a gyárakban a sori dolgozók, vagy akik termelésben dolgoznak azok csak a kijelölt helyen ehetnek-ihatnak. De pl én irodában dolgozok és nálunk is csak inni lehet az íróasztaloknál, enni ki kell menni az étkezőbe. Szerintem ez teljesen rendben van ígx
2021. okt. 17. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó ez a gyári szalag mellett dolgozókról nem igaz, eddig két helyen dolgoztam, egyik helyen bárhol lehetett az innivalód, ihattál bármikor, sőt még csokit is szoktunk enni, a másik helyen egy műanyag dobozban volt összegyűjtve az innivaló és ott ihattál csak.
2021. okt. 17. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!