Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meséltek beteges munkahelyi...

Meséltek beteges munkahelyi élményeket?

Figyelt kérdés
nemrég szabadultam egy kisboltból (mellék állásom volt tanítás mellett) ami olyan volt mint egy szekta. meg sem próbálom leírni mik történtek, biztos kamusnak tűnnék, mert valóban hihetetlen lehet annak aki nem dolgozott ott. viszont a ti történeteiteket nagyon szívesen olvasgatnám. :)

2021. okt. 16. 21:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%

Annyira nem durva sztori mint a tied de gondoltam leírom.

Raktári komissiózós munka, alapvetően fizikai, kb csak férfi munkatársak, férfi főnökség. Aztán kitalálták hogy teszt jelleggel alkalmaznának nőket is. A cigánykodás mrá ott beindult, hogy ugye teljesítménydíjazásos munka van, és a nőknek oda adják a jobb komissiókat, ami nem annyira cipekedős, amivel gyorsabban végezni lehet kevesebb erölködéssel, ergó több pénz. A férfi munkatársak meg had izzadjanak kevesebbért. Ha ez még nem lenne elég, az új hölgy kolegáknak mindenféle engedmény, rugalmasság, stb... meg van adva, amivel annó a férfi munkatársakat sűrű anyázások közepette hajtották volna el. De az a vicc hogy a főnökök is mind gyerekes meg házas ember. Még is, ha a puciszag megcsapja őket, már mindent engednek.

Félre értés ne essék, amúgy nem vagyok nőgyűlölő incel, de szerintem ez azért még is abszurd.

2021. okt. 17. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!