Meséltek beteges munkahelyi élményeket?
Annyira nem durva sztori mint a tied de gondoltam leírom.
Raktári komissiózós munka, alapvetően fizikai, kb csak férfi munkatársak, férfi főnökség. Aztán kitalálták hogy teszt jelleggel alkalmaznának nőket is. A cigánykodás mrá ott beindult, hogy ugye teljesítménydíjazásos munka van, és a nőknek oda adják a jobb komissiókat, ami nem annyira cipekedős, amivel gyorsabban végezni lehet kevesebb erölködéssel, ergó több pénz. A férfi munkatársak meg had izzadjanak kevesebbért. Ha ez még nem lenne elég, az új hölgy kolegáknak mindenféle engedmény, rugalmasság, stb... meg van adva, amivel annó a férfi munkatársakat sűrű anyázások közepette hajtották volna el. De az a vicc hogy a főnökök is mind gyerekes meg házas ember. Még is, ha a puciszag megcsapja őket, már mindent engednek.
Félre értés ne essék, amúgy nem vagyok nőgyűlölő incel, de szerintem ez azért még is abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!