Itt hagyott minket a busz, aztán mikor hazamentünk szóltak hogy induljunk vissza mert a busz megfordult és minket keres. Ez mennyire volt jogos?
Igen. Jártam így én is. Oda fele is meg visszafele is!
Mivel visszaküldték, így menned kell dolgozni. Ő hibája, de sajnos ez van tudod. Mi is mentünk már vissza félútról majdnem valakiért mert össze vissza ért a busz oda, mert nem volt mindegy ki a sofőr..
Nekünk úgy van, ha nem jön a busz az időre, ott kell állni 1 órát és ha addig sem jön, akkor mehetünk haza.
Elmesélek egy ilyen kellemetlen buszos sztorit...
Március 15en reggel lett vége az éjjeles műszaknak. A sofőrünk előző nap mondta hogy ő nem lesz reggel. Oke... 2 busz ment arra ahol laktam akkoriban. Na nem jött a miénk reggel, senki. 6:10kor kezdtem feleszmélni hogy a másikkal kellene lehet menni mert ez nem fog jönni. Mire kigonoltam az meg 6:11kor az elindult az orrom előtt. Egy csaj aki szintén ott lakott a faluban törtük a fejünket... Na hát szóltunk a portán hogy fordítassák már vissza a másik buszt ami elment 15 helyett 11kor. Visszajött nem olyan sokára fél körül, de az lehordott minket minden nyomorultnak! Hogy miért nem szálltunk fel a másik buszra ami a falutól 20kmrel messzebbi városba járt és onnan miért nem mentünk haza polgári járattal MÁRCIUS 15EN! Gondolhatod mennyi busz szaladgált ünnepnapon! Mert úgy voltunk vele nem a mi hibánk volt hogy nem jött a busz meg hogy az is elment előbb aki másik opció lett volna. De az mindig elment előbb mert 2 percen múlt az élete! Ja meg a busszal 100al ment... Be is lett jelentve, aztán egyszer csak kirúgták nem csak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!