Az mennyire gáz ha állásinterjú után 1 hónappal hívom vissza az interjúztatót?
ma 11:30
Azt a hármas kérdést még láttam Én is.
Én nem vagyok moderátor de mivel több cég neve is van itt amiket nem töröltek ezért szerintem azt a válaszod olyan valaki jelenthette a modiknak aki például a három betűs cégnél dolgozik. És mivel itt a hozzászólásoknál kapják az ívet rendesen ezek a tukmálós, nyomulós jutalékért dolgoztatós cégek ezért gondolom nem akarta hogy negatív színben tűnjön fel az ő cége is. Ezért jelenthette valaki mint "tiltott reklám" vagy hasonló. A modik meg egyszerűen törölték. Tőlük nem fogsz választ kapni az biztos. Vagy csak annyit hogy megsértetted a szabályzatot
Egyebkent EFZ, el lehet donteni mennyire hiteles vagy sem.. Megegyszer, nem penzugyi tanacsadokent ajanlottak a munkat hanem elso sorban adat felvitel, igenyfelmeresek, adatok kiertekelese es az igenyeknek megfeleloen a szukseges informaciokkal valo segitseg az ugyfeleknek.
Nem vagyok se tapasztalt es diplomam sincs de ez nem tunik nagy ordongossegnek, es egyebkent kozgazdasz vegzettsegem lesz egyetemen, pont. Nem irom ki a ceg nevet ennyibol lehet taplalkozni
Ha felmész az oldalukra, és a karrier fül alatt olvasgatsz, igen érdekes dolgokat fogsz látni. Kezdjük azzal, hogy:
>>> 3 millió munkavállaló magyarországon <<<
Na nemár, a KSH által mért 2021. augusztusi 4 millió 678 ezer munkavállalóból 3 millió náluk dolgozik? Ez így kicsit problémás. Hogy lehet, hogy most hallottam első alkalommal erről a cégről?
>>> Vezetői akadémia, saját magad főnöke lehetsz <<<
Kezdjük azzal, hogy amúgy is lehetsz a saját magad főnöke, ezt hívják KATA-s vállalkozásnak. Hűha, nagy dolog ám.. Konkrétan 5 perc alatt lehet csinálni vállakozást. 5 perc alatt lehetsz a saját magad főnöke.
Vezetőket nem lehet képezni csak úgy. Valamilyen szinten tanítható, de vagy megfelelő a személyiséged, vagy nem.
>>> Mellékállás + teljesítményarányos jövedelem (+ biztosítással foglalkozó cég) <<<
Na ez ami tipikusan MLM-nek hangzik. Még akkor is, ha azt mondják, hogy ők nem MLM séma szerint működnek. Ha ezt mondani kell, akkor egyértelmű, hogy hazudnak.
Csinálj amit akarsz, csupán leírtam a véleményeket. Ha közgazdász leszel később, és valóban hiteles, megbízható, komoly cégeknél szeretnél majd dolgozni, akkor célszerűbb nem beleírni az önéletrajzba az MLM munkákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!