Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az mennyire gáz ha állásinterj...

Az mennyire gáz ha állásinterjú után 1 hónappal hívom vissza az interjúztatót?

Figyelt kérdés
Kaptam egy munkara egy ajanlatot ahova be is mentem interjura, majd haromszor is hivtak de annyira nyomast ereztem arra hogy nincs idom gondolkodni se eldonteni a dolgokat hogy inkabb nem vettem fel viszont most visszahivnam oket, lehet hogy nem vettek fel de lehet hogy megis, ott mondtak hogy nem igazan illek a munkakorbe viszont utana hosszas beszelgetes utan mondtak hogy majd ertesitenek. Ez mennyire gaz ha igy 1 honap elteltevel hivom fel oket? Ez egy penzugyi tanacsado munkakor egyebkent, meg csak 18 eves egyetemista vagyok szoval kicsit megijedtem 0 tapasztalattal ilyen temaban

2021. okt. 14. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 11:30

Azt a hármas kérdést még láttam Én is.

Én nem vagyok moderátor de mivel több cég neve is van itt amiket nem töröltek ezért szerintem azt a válaszod olyan valaki jelenthette a modiknak aki például a három betűs cégnél dolgozik. És mivel itt a hozzászólásoknál kapják az ívet rendesen ezek a tukmálós, nyomulós jutalékért dolgoztatós cégek ezért gondolom nem akarta hogy negatív színben tűnjön fel az ő cége is. Ezért jelenthette valaki mint "tiltott reklám" vagy hasonló. A modik meg egyszerűen törölték. Tőlük nem fogsz választ kapni az biztos. Vagy csak annyit hogy megsértetted a szabályzatot

2021. okt. 15. 19:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Egyebkent EFZ, el lehet donteni mennyire hiteles vagy sem.. Megegyszer, nem penzugyi tanacsadokent ajanlottak a munkat hanem elso sorban adat felvitel, igenyfelmeresek, adatok kiertekelese es az igenyeknek megfeleloen a szukseges informaciokkal valo segitseg az ugyfeleknek.

Nem vagyok se tapasztalt es diplomam sincs de ez nem tunik nagy ordongossegnek, es egyebkent kozgazdasz vegzettsegem lesz egyetemen, pont. Nem irom ki a ceg nevet ennyibol lehet taplalkozni

2021. okt. 15. 20:50
 13/14 A kérdező kommentje:
EFS**** elnezest, elirtam
2021. okt. 15. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha felmész az oldalukra, és a karrier fül alatt olvasgatsz, igen érdekes dolgokat fogsz látni. Kezdjük azzal, hogy:

>>> 3 millió munkavállaló magyarországon <<<

Na nemár, a KSH által mért 2021. augusztusi 4 millió 678 ezer munkavállalóból 3 millió náluk dolgozik? Ez így kicsit problémás. Hogy lehet, hogy most hallottam első alkalommal erről a cégről?

>>> Vezetői akadémia, saját magad főnöke lehetsz <<<

Kezdjük azzal, hogy amúgy is lehetsz a saját magad főnöke, ezt hívják KATA-s vállalkozásnak. Hűha, nagy dolog ám.. Konkrétan 5 perc alatt lehet csinálni vállakozást. 5 perc alatt lehetsz a saját magad főnöke.

Vezetőket nem lehet képezni csak úgy. Valamilyen szinten tanítható, de vagy megfelelő a személyiséged, vagy nem.

>>> Mellékállás + teljesítményarányos jövedelem (+ biztosítással foglalkozó cég) <<<

Na ez ami tipikusan MLM-nek hangzik. Még akkor is, ha azt mondják, hogy ők nem MLM séma szerint működnek. Ha ezt mondani kell, akkor egyértelmű, hogy hazudnak.

Csinálj amit akarsz, csupán leírtam a véleményeket. Ha közgazdász leszel később, és valóban hiteles, megbízható, komoly cégeknél szeretnél majd dolgozni, akkor célszerűbb nem beleírni az önéletrajzba az MLM munkákat.

2021. okt. 16. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!