Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik olyan munka, amihez...

Létezik olyan munka, amihez nem kell erős fizikum, sem pedig diploma és jól lehet vele keresni?

Figyelt kérdés

Érettségizett vagyok. Légyszi, ha szerintetek nincs ilyen, akkor nyugodtan írjátok le, de savazás nélkül, nem kell azért sértegetni, amiről nem tehetek, vagy még nem volt rá lehetőségem. (A jövőben még lehet)

Ha létezik, akkor mi az pontosan?

MLM-esek ne írjanak, köszi.

2021. okt. 12. 17:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ja még annyit hozzátennék, hogy friss jogsival ne nagyon várj céges autót, mert elvárnak nagyon gyakran legalább 2-3 éves vezetési tapasztalatot. Ez a csomagkézbesítő cégekre is gyakran igaz, szóval futárkodás terén inkább a pizza, Netpincér, Wolt, éttermek, ilyesmi marad.
2021. okt. 12. 18:23
 22/38 A kérdező kommentje:

Tanultam a netről, csak nem jutottam tovább. A nyelvvizsga is fizetős sajnos, nem is kevés pénz, a nyelvsuli meg még több. Nem baj, mindjárt csekkolom a 10#-as által leírt oldalakat, mert ezekről nem hallottam. Youtube csatornák, goangol, 5perc angol, ilyesmi, amit én találtam, igaz, ez nem most volt. Volt egy telefonos állásinterjúm angolul, ott olyan B-s szintre lőtték be az angolom. A számra már nem emlékszem mellette. A vendéglátáshoz szakma kell, kivéve a takarítóhoz és a pultoshoz. A telefonos melótól félnék, kisfiús hangom van (ez összehangban van a testemmel) és nem sok önbizalmam, Az eladás nem menne, azért is írtam, hogy MLM-esek ne. Persze ez nem az, de picit erre hajaz.

20# Ezer köszönet!!!!!!!!!!!!!

2021. okt. 12. 18:36
 23/38 A kérdező kommentje:
21# Hát friss jogsi sem mostanában lesz, szóval sajnos igen, ezzel így jártam. Az álláshirdetésekben is írnak tapasztalatot. Igaz, az taxis volt, nem futár, de gondolhattam volna. :(
2021. okt. 12. 18:37
 24/38 anonim ***** válasza:
47%
Minden válaszodban csak a kifogások... A legjobb számodra: pénz kéregetés az aluljáróban.
2021. okt. 12. 18:43
 25/38 A kérdező kommentje:

Én kérek elnézést, hogy nincs tőkém. Huszasnak például megköszöntem a segítséget és fel is használom.

Savazás helyett lehet értelmezni is a szöveget. Ha nincs ilyen, le lehet írni, hogy nincs ilyen, nem kell másba belerúgni, aki padlón van. Mindegy, biztos ezt láttad otthon, én nem bántalak.

A többiek azért rendesek voltak. :)

2021. okt. 12. 18:49
 26/38 anonim ***** válasza:
86%
Villanyszerelés most nagyon jól fizet, és nem kell erős fizikum. Tűz és munkavédelmi technikus is jó szakma, és fizikailag nem megterhelő.
2021. okt. 12. 18:56
 27/38 anonim ***** válasza:
36%

Az irásod alapján nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.

Menjél szerintem gyárba oda nem kell semmit tudnod, ha nincs a közelben akkor keress olyat ahol biztosítva van a szállás, én is csak a kifogásokat látom. Még is hogy lehet elakadni neten az angol tanulással? Olvass online könyveket angolul meg tanulj business englisht, olvass szakmai szövegeket... kismillió lehetőséged van. Eszem megáll komolyan.

Ha már tudsz valamennyire angolul kimehetsz Hollandiába dolgozni, paradicsomot szedni vagy gyári munkásnak. Vagy tanulsz pár hónapig alapnemetet egyszerű gyári munkához az is elég, de szedd össze magad ne légy életképtelen.

2021. okt. 12. 18:56
 28/38 A kérdező kommentje:

26# Köszi, csak nincs hozzá szakmám. Papám villanyszerelő és darukezelő, nem ment neki rosszul. Ha érettségivel lehetne csinálni, akkor jelentkeznék.

27# Ha te paradicsomszedő akarsz lenni Hollandiában, akkor legyél az. Nekem az egyetem a célom itthon, aztán külföld. Mindenki, amit jónak lát. A lényeg, hogy a te eszed vágjon, mint a borotva.

Felkészültem lelkiekben a fikázóemberekre amúgy, elég sokáig eljutottunk a válaszokban személyeskedés nélkül. Mindegy, max elmegyek mellékállásban takarítónak, arra nincs "kifogásom", mert sem plusz papír, sem pár misi tőke nem kell hozzá. :D

(Van egy sanda gyanúm, hogy akik oltogatnak, azoknak a szülők a seggük alá tették a jogit és az egyetem tandíját is, persze ez csak egy konteó, de akkor is)

2021. okt. 12. 19:09
 29/38 A kérdező kommentje:
*Jogsit
2021. okt. 12. 19:09
 30/38 anonim ***** válasza:

Hát,most annyit tudok mondani,de ezekhöz kell mininum fizikai munka:

-kerékpár szerelő

-piiza futár(bicó is elég)

-kamion sofőr(elég kisteherautóvezető)

-Vagy sima kukás autó vezető

-vagy ennyi erővel adatrőgzítő

Sajnos vagy beéred az "szamáral",vagy nem tudsz tovább menni.

2021. okt. 12. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!