Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik olyan munka, amihez...

Létezik olyan munka, amihez nem kell erős fizikum, sem pedig diploma és jól lehet vele keresni?

Figyelt kérdés

Érettségizett vagyok. Légyszi, ha szerintetek nincs ilyen, akkor nyugodtan írjátok le, de savazás nélkül, nem kell azért sértegetni, amiről nem tehetek, vagy még nem volt rá lehetőségem. (A jövőben még lehet)

Ha létezik, akkor mi az pontosan?

MLM-esek ne írjanak, köszi.

2021. okt. 12. 17:26
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Az ácshoz kell fizikum, az tuti. Nem is kevés.

10# Köszi, felpontoztalak. Bár se jogsim, se kocsim, nem tudom, hogy van-e ott valamilyen elvárás az autót illetően. A jogsit szerintem le tudnám tenni, GPS beszerezhető, de az autó ára horror. Használt, párszázezres kocsit tudnék csak beszerezni és nem tudom, hogy ezzel lehetnék-e futár. (Vagy robogót) Jó, mondjuk nekem a jogsi ára is durva, de arra legalább össze tudnám gyűjteni a pénzt.

2021. okt. 12. 17:46
 12/38 anonim ***** válasza:
18%
Nem kell diploma , ptofin bedzéljen pár nyelvet műszaki irodskmi dzakmsi szinteken , érettségi kell max .
2021. okt. 12. 17:47
 13/38 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
95%
Ha esteleg nem csak arra gondolsz hogy gyorsan, márazonnal akármit, mert ilyen sajnos nincs, ha létezne, akkor arra már rájöttél volna, akkor azt ajánlom, könnyű fizikai gyári munkával pl keress kis pénzt, és mivel mondtad, jól magolsz, jogi pályán gondolkozz el.
2021. okt. 12. 17:48
 14/38 A kérdező kommentje:

12# A nyelveket szeretem, de a nyelvsuli valami rettenetes árban van.

13# Elgondolkoztam, de azért mondtam le róla, mert nem itt tervezek maradni örökre, és a magyar jog fabatkát nem ér külföldön.

Maximum elvállalok még egy 4 órás takarítóit, csak gondoltam hátha... a gyk ingyen van, nem vesztek a kérdéssel semmit. :)

2021. okt. 12. 17:50
 15/38 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg pincér, konyhai segéd, gyári munkás. Ha mind ezekkel nem találod meg magad nem baj, a pénzből jogait elkezdheted. Pizza, vagy egyéb éttermi futárnak el tudsz menni. Sok helyen van céges autó. Estin ha teheted egy szakmát tegyél még le. Meg csomag futárnak is tudsz menni, de talán egy gyorstalpalós papírt kell szeretned, hogy nem vagy hülye a pénz visszaadásához.
2021. okt. 12. 17:56
 16/38 anonim ***** válasza:
84%
Jogsi* És gondolkozz el az építőiparon. Ha ügyes vagy még pénzt is kereshetsz. Vagy ha nincs veszteni valód én még kamijonosnak is elmennék 😃 persze ez sok pénz, de megéri
2021. okt. 12. 18:00
 17/38 A kérdező kommentje:

15# A pincér külön szakma, utóbbi kettővel próbálkozom ás járkálok interjúkra naponta, mint egy celeb, csak nem hívnak vissza. Pedig nem adtam meg bérigényt. Sok helyen a B jogsi hiánya kizáró ok. A céges autó jó, akkor már csak jogsi kéne. Szeretnék majd tanulni, de az egyetemen és spórolni. A pénzt visszaadni remélem elég az érettségi is, de, ha lesz jogsim, majd rákérdezek.

16# Én most a nullán vagyok anyagilag és sima jogsi nélkül, szóval a kamion még felejtős. Egyszer egyetemre szeretnék menni, de mellette hasznos valamilyen más, fizikai munka is. A kamionossal szimpatizálok amiatt is, hogy egyedül lehetek, amíg vezetek és nem ugrál a nyakamon a főnök, meg nem kell hülyeségekkel foglalkozni. :D Távoli ternek jó, de mostaninak esélytelen. Olyan árban mozog, aminek a negyedével sem rendelkezem.

2021. okt. 12. 18:08
 18/38 A kérdező kommentje:
AZ építőiparban mit lehet csinálni, ahova nem kell erősnek lenni?
2021. okt. 12. 18:09
 19/38 anonim ***** válasza:

Közeli barátom pizzafutár. Ahova saját kocsi, robogó kell, oda tök mindegy, mivel mész, csak menj. Nézd meg, a pizzások nagy része ilyen 20 éves Swiftekkel jár, mert igénytelen, hajtható, kis fogyasztású, olcsón szervizelhető járgányok. Cserébe általában az ilyenek full fekete munkák és 12 órát kell lehúzni legalább. És vagy van sok pénzed egy nap vagy még te fizetsz rá pl a benzin miatt, mert címek alapján adnak kvázi “jutalékot”, címpénzt. Van nap, amikor 60 helyre is megy (ez fárasztó is, pláne egy kezdő vezetőnek), akkor baromi jó zsét kap, a borravalót is megtarthatja, de ha kövi nap csak 20-25 címe van, akkor így járt. Takarékoskodni mindenképp muszáj, mert ha elvered a jó nap betevőjét, a rosszakon tankolni se tudsz netán.

Amúgy meg ne haragudj, de ha te nem vagy középfokon sem angolból, akkor milyen “érv” az már, hogy azért nem tanulsz netről ingyen, mert “csak” odáig jutnál? És? Az alapszintnél, ami neked van (középiskolában A2-B1 az érettségi szintje) az is több, mellesleg pl vendéglátáshoz, call centerhez elég is sok helyen.

Egyébként én dolgoztam multi telefonos ügyfélszolgálatán érettségivel, B2-es angol nyelvvizsgával, tapasztalat nélkül és 250-300 között kerestem, eladási jutaléktól függően. Más kérdés, hogy ez egy iszonyat lélekölő meló idióta emberekkel, megfelelési normákkal (nem mlm volt, de teljesíteni kellett egy adott db számot extra szolgáltatások eladása terén), amiket ha nem bírsz, cseszegetnek, hülye szabályokkal. De valamit valamiért.

2021. okt. 12. 18:20
 20/38 anonim ***** válasza:
A Click Angol/Nemet az ev vegeig ingyenes, 10 ezer szot es mondatot megtanulhatsz vele. A xeropan ingyenes resze se rossz... Szoval a felsofoknak nincs anyagi akadalya.
2021. okt. 12. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!