Programozóknál mennyire jellemző a tetoválás?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy programozók között mennyire elterjedtek a tetoválások. Jelenleg a mellkasom és a karom van kitetoválva. Eddig sose jelentett gondot állásinterjún de amúgy is szakmai jellegűek :D Viszont akár mennyi helyen dolgoztam még nem volt olyan fejlesztő munkatársam akinek lett volna és így kicsit különcnek érzem magam.2021. okt. 12. 10:58
1/2 anonim válasza:
Mintha valahogy kizárná egyik a másikat.
Biztos fejben dől el ennek a mikéntje, én pl valahogy sosem éreztem ennek a szükségességét. Nem ítélem el, nincs vele bajom, de még energiám se lenne elmásznom egy tetoválóhelyre. Nem hinném, hogy melóhelyen itt bárki is foglalkozna avval, hogy van, vagy nincs.
2/2 Kései Sirató válasza:
Előfordul, de ritkábban.
Leggyakoribb a zenészeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!