Ezért nem mehetek diákmunkára?
17 éves vagyok, diákmunkát szerettem volna vállalni kasszás ként. Azt mondták, hogy holnap már kezdhetek, de megkérdezték, hogy van-e tetoválásom. Megmutattam a fülem mögötti pici holdat (ami anyummal közös, neki egy nap van), és azt mondták, hogy akkor nem kapok itt munkát.
Mondtam hogy le tudtam volna kenni alapozóval és nem is látszik, de ők csak azt hajtogatták hogy menjek el.
Miért?!
Ez ennyire roh@dt zavaró tényező?
Most nagyon el vagyok keseredve és dühös is vagyok..
Szerintem nem volt jogos, szerintetek?
Szerintem ez valami nagyon flúgos hely lehet... Debrecenben a Pennyben konkrétan teljes karos tetoválással dolgoznak a kasszások (és eszükben sincsen takargatni). Elég szomorú, hogy még mindig vannak ilyen helyek ebben az országban 2021-ben. Mert ha még tényleg valami nagyon feltűnő tetoválás lenne, akkor azt meg is lehet érteni, de fül mögött? Szerintem senki se nézi egy kasszás fülét.
A 4-es válaszolónak pedig üzenem, hogy a normális emberek nem heccből tetováltatnak (mint ahogy a kérdező sem). Másrészt, az ismerősi körömben több tetovált is van, és semmivel sincsen több "idióta" közöttük, mint a nem tetováltak között, sőt...
Diákmunka esetén annyit tudok tanácsolni, hogy amíg takarható helyen van, ne is ismerd el. Arra figyelj, hogy munka közben takard is mindig. Én pl piercinget is befordítom (septum) interjún, szövetkezetnél, és munka közben.
Normális munkahelyre ez a tanács már nem vonatkozik, de ott általában az a kritérium, hogy ne kézfejen/arcon/nyakon legyen a tetkód, illetve pl felszolgálóknál ha munkaruha van, és az rövidujjú, akkor bizonyos helyeken karon se.
Engem sokkal jobban zavar amikor a kasszás lánynak ótvar retkesek a körmei, és tövig vannak rágva, mint egy tetoválás, de valamiért az kevéssé érdekli a munkáltatókat.
Milyen egy elvetemült munkahely.
2021-ben már nem kéne, hogy probléma legyen a tetkó, mint a szockóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!