Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Raktak mar be az erőtartalékok...

Raktak mar be az erőtartalékokhoz dolgozni, milyen volt?

Figyelt kérdés
Elfogadtad vagy nem?

#munka #erőtartalék #ctype
2021. okt. 9. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Aksd éjszakai hólapátolás még 2003-ban.

Egyik kinevezte magát főnöknek. A többi beszélgetett. A pár magyar meg én dolgoztunk.

2021. okt. 9. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Szuper, hogy pusztulna éhen.
2021. okt. 9. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra vagy kíváncsi hogy ahol most dolgozok 90%-ban cigányok között, elfogadtam-e, nyilván nem, de én közöttük nőttem fel, és ha felmerül egy probléma megmondom ami nem tetszik, volt is kakaskodás, beálltunk egymás arcába, de 100 gyerek mellett kiszolgáltatva magát az életnek, ő tette jobban hogy kiküldtem cigizni.

Sajnos az erőszakos, egyszerű gondolkodás ragadt rá mindre, ha valami nem tetszik nekik már verik az asztalt meg átkozódnak.

Én a pénzért vagyok ott, nem foglalkozok egyikkel sem munkán kívül, hisz hasznom nem származna belőlük.

2021. okt. 9. 19:31
 4/7 A kérdező kommentje:
szóval te vagy egyedül fehér és a többi belédűlt, az kemény! hogyan bírod?
2021. okt. 9. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:

3

Azzz komoly

2021. okt. 9. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem fogadtam el. Én megmondtam a főnöknek, hogy nem vagyok hajlandó ilyen emberekkel együtt dolgozni. És nem engem küldött el. De ha engem küldött volna sem estem volna kétségbe. Plusz hülye lenne, amikor nyilvánvaló, hogy én dolgozom, az erőforrás meg nem.
2021. okt. 9. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
A cibbonokat sajnos minden céghez felveszik, hiába dolgoznak szarul,kapják utánuk az állami támogatást.
2023. jan. 8. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!