Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pénteken, már Ti sem nagyon...

Pénteken, már Ti sem nagyon dolgoztok?

Figyelt kérdés
Mármint csak bementek természetesen de már kb a fű sem nő odabenn, mindenki a hétvégét várja kb.
2021. okt. 8. 08:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól függ. Van hogy az ügyfélnél pénteken bolondulnak be és ömlik be egy csomó munka, de általában véve annyival lazább ez a nap, hogy mindenki előbb lelép... mármint lépne, ha nem lenne fixen kb. mindenki távmunkában ilyenkor.
2021. okt. 8. 11:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez erősen függ az aktuális helyzettől. Általában péntekre igyekszünk kevesebb munkát betervezni, és akkor ebédidőtől 2-ig (addig tart a munkanap) már csak beszélgetünk a többi mérnök kollégával. De ha beüt a krach, akkor nincs mese, dolgozunk rendesen, mert hétvégére dög gépet csak végső esetben lehet otthagyni...
2021. okt. 8. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyorséttermi dolgozó vagyok, hozzánk jöttök be munka után. Meghalni sincs időnk, a péntek a legerősebb nap... Ma a nyomorult szájbatekert Glamour-napokkal meg a fizetésnappal együtt konkrétan arra nem volt időm, hogy 8 óra alatt igyak egy korty vizet, a kajaszünetet meg felejtsük is el. Zárórakor nem tudtam eldönteni, hogy az éhségtől vagy a szomjúságtól szédelgek-e, de valaki még visított az arcomba, hogy "fél óra alatt" (valójában 6 perc, monitoroznak mindent :) kapta meg a rendelését... Szóval a válasz a kérdésedre, NEM.

Utána ettem-ittam-kitakarítottam, bementem dohányboltba, a kedvenc éjszakás kasszásom volt benn, mondta, hogy ők is leszopták magukat. Ilyen ez a popszakma, mi már csak a megváltó halált várjuk, a hétvégéktől rettegünk, mint a tűztől...

2021. okt. 9. 05:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
oh mit varjak a hetvegen, a kereskedelemben akkor van a legtobb munka😂😅
2021. okt. 9. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!