Nagy cégnél, multinál irodisták, mennyit dolgoztok?
Figyelt kérdés
Tudom tudom lehet műszakozni is, én is csináltam évekig. Most arra lennék kíváncsi, hogy aki normál nappali órákban irodában dolgozik, hány órát van benn? Én mindennap 12-őt.2021. aug. 2. 16:05
1/16 anonim válasza:
Átlag napi 10 óra. Persze ez nem 10 óra koncentrált munka (ebédszünet, időnként beszélgetés a kollégákkal).
2/16 A kérdező kommentje:
Dettó a nap :)
2021. aug. 2. 16:21
3/16 anonim válasza:
9 óra a munkaidőm (8 óra munka +1 óra ebédszünet). Percre pontosan tartom, ha tovább maradok, azt kifizetik.
Nem valami megterhelő a munkám, szóval ebből nettó ha 2 órát dolgozom ténylegesen, akkor már sokat mondtam.
4/16 anonim válasza:
Projektekben dolgozom, van hogy napi 12 órát bent vagyok, de van hogy napi 2-őt. Fix a fizetésem de jól fizetnek.
5/16 anonim válasza:
Fú, ez az 'irodista' szó elég múlt századi. A szellemi munkák, amiket egy irodában végzel manapság már elég sokrétüek. Pontosíthatnád a kérdésedet.
6/16 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, hogy jól?
2021. aug. 2. 17:09
7/16 anonim válasza:
Szigorúan 8 óra. Ha megcsúszik ez egy kicsit, akkor pénteken lepattanok. Heti 40 órában vagyok. Ennyit is fizetnek, miért maradnék bent?
8/16 anonim válasza:
8:00-tól 16:50-ig vagyok.
16:51kor már nem találsz senkit az irodában. 16:30 után már nem válaszolunk e-mailre, nem veszünk fel telefont.
9/16 anonim válasza:
Eddig három munkahelyem volt, mindhárom helyen nettó 8 órát dolgoztam, nem kellett pluszban ledolgozni az ebédet. Meg egy 6 órás, de ott is nettő 6-ot voltam bent. Heti 5 napban.
12 óráztam is annó a reptéren, de akkor 2 nap munka, 2 nap szabad volt a beosztás.
10/16 anonim válasza:
Hivatalosan 8 órában dolgoztam, de napi 10-11-12 óra kellett arra, hogy az ember normálisan befejezze a munkáját és voltam olyan hülye, hogy hagytam magam kihasználni. A túlórát persze nem fizették. Fel is mondtam a francba, nekem már nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!