Irodisták, nektek pénteken rövidített munkarend van?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 14:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, ilyenkor du. 4-5 helyett csak 2-3-ig tart a munkaidőnk.
Nem, pénteken is du. 4-5-ig dolgozunk, mint a többi hétköznapi napon.
25 szavazat
1/13 anonim válasza:
Rövidített, de csak 40 perccel.
H-CS 16:40
P 15:50
Fél óra az ebédszünet, gépészmérnök vagyok.
2/13 anonim válasza:
Nálunk H-P home offisz. :-D
Szóval gyakorlatilag azt csinálok, amit akarok. :-))
3/13 anonim válasza:
Igen, cserébe hétfőtől péntekig fél órákkal többet dolgozom
4/13 anonim válasza:
Nem. Ma is 17:30-ig leszek, mint a többi napon.
De az előző munkahelyemen 14:00-kor vége volt a pénteki napnak, azt szerettem. (Kár, hogy annak a helynek konkrétan ez volt az egyetlen előnye...)
7/13 anonim válasza:
Nemmel szavaztam, mert csak 15 perccel korábban van vége a munkának (16:45 helyett 16:30-kor)
8/13 anonim válasza:
Nem.
Egyetlen egy hely volt, ahol péntekenként leképhettünk hamarabb, az egy akkor induló projekt volt és mivel idővel sokszor tréning sem volt a munka meg még nem jött be, ezért péntekenként hamarabb leléphettünk.
9/13 anonim válasza:
Ki ez a csicska 48%-os, aki mindenkit lepontozott? :D
10/13 anonim válasza:
Nálunk a törzsidőn kívül te osztod be az óráidat, a lényeg az, hogy ne kerülj mínuszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!