Szólnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Az új munkahelyemen kötelező a cég logojával ellátott felső viselete, nekem viszont olyan darabot adtak, aminek az alján van egy luk...és ráadásul ez használt volt, nem új.
Eléggé ilyen szégyenlős típus vagyok meg attól is tartok, hogy azt fogják hinni, én lukasztottam ki otthon..bent az irodában nem tapogattam meg, nem néztem át eléggé, hazaérve vettem észre...még a végén azt hiszik, én nem vigyáztam rá.
Nem tudom, mit tegyek...varrodába el lehet vinni? Hiába a cég tulajdona, ha egyszer van a hasán egy ujjnyi szakadás
😓
2021. okt. 6. 18:39
1/6 anonim válasza:
Nyilván szólnék! Elég igénytelen cégnél dolgozol, ha használt munkaruhát adnak.
2/6 anonim válasza:
Nehogy már te vidd el megjavíttatni! Majd a cég megvarratja vagy ad másikat.
3/6 anonim válasza:
Szólj a cégnél, legalább jól fizet/jó munkahely ha ilyen?
5/6 anonim válasza:
Egyértelműen szólj. Ha nem hisznek neked, akkor nem is érdemes ott maradni.
6/6 anonim válasza:
Szólj!
Én már háromszor cseréltettem ruhát egy év alatt, a bakancsban az acélbetét kijött, és vágta a lábfejem, a nadrágom térdén kikopott az anyag és elszakadt, az új nadrágot pedig sajnos kifogytam. Szó nélkül cserélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!