Helyemben szólnátok a lakótársnak, hogy a wc-kefe nem dísznek van?
Igen, szólnék. És nem udvariasan, szerintem úgy nem lehet ilyen gusztustalanságért. Ez simán igénytelenség.
Én nem csak szólnék, hanem ha szaros a vécé, úgy hagynám és megoldanám, hogy találkozzunk. Akkor odaszólnék neki, hogy "Kata, gyere csak egy kicsit, mutatni akarok valamit" és aztán "én szoktam használni vécé kefét, ez ergo a tied, és örülnék, ha nem nekem kellene ezt is levakarni, köszi". És ott hagynám. :D
Papír a wc ajtóra a wc helyes használatáról:
Olyan állapotban hagyd magad után a wc-t, ahogy találtad! Avagy a wc kefe nem dísznek van, használd bátran! ;)
Mindenkepp. Ha veletlenul kompletten a szarat ugy hagyja, nem szegyenitem meg, mert veletlen szorakozottsagnak tudom be. De szarosan hagyni, meg ha a neveltetesebol is fakad, nagyon gaz, undorito, es nem kene meg latnod sem, nemhogy tisztitanod.
Szepen kell megmondani, megsertodik, de jo esetben eszbe kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!