Helyemben szólnátok a lakótársnak, hogy a wc-kefe nem dísznek van?
Figyelt kérdés
Már sokadik alkalommal találom úgy a vécét hogy ott vannak hagyva hát hogy is mondjam a féknyomok... Egy ideig levakartam én utána, de kezdem megunni meg a belem majd kifordul... Szinte alig találkozunk mert éjszaka dolgozik a csaj, én meg napközben... Ti hogyan szólnátok? Olyan kellemetlen basszus...2021. aug. 26. 22:06
11/15 anonim válasza:
Balázska, ezért kell neked ez a rengeteg szabadság, hogy ilyen kérdéseket írogass ki? A főnököd tud ezekről a kérdésekről?
12/15 anonim válasza:
Ne légy már beszari, szólj neki határozottan, hogy használja a WC kefét, mert téged már baromira zavar, hogy a kulamaradék rádkacsint, akárhányszor mész budira. Ennyi.
13/15 anonim válasza:
Ha nem találkoztok, akkor írj ki egy cetlit, hogy Kedves Julcsi, légyszíves sikáld ki magad utána budit, ha szartál. Üdv.
14/15 anonim válasza:
Pár beledobott papirral megoldhato, hogy ne koszolodjon.
15/15 anonim válasza:
Szerintem te meg hagyd ott neki a kakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!