Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Náthás kollégától te elhúzódnál?

Náthás kollégától te elhúzódnál?

Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Attól függ, mennyire náthás.

Ha óránként egyszer orrot fúj vagy kétóránként egyszer köhög egy kicsit, nem látszik levertnek, nem látszik lázasnak, akkor igen, jöjjön be, nemrég kb ilyen szintűvel én is bementem.

Lehet, hogy fájna neki is a táppénz, nem akar orvoshoz menni vagy az ő orvosa is mindenre antibiotikumot ad. 😁

De lázasan, folyamatosan köhögve, vagy egyáltalán hurutosan köhögve, folyamatosan orrot fújva ne jöjjön be.

Neki se jó.

Plusz igen, elkapom. El szoktam kapni.

És elegem van a gyakoris mániából, miszerint az itteniek azt állítják, ők soha, semmit se kapnak el és aki elkap, maga tehet róla.

Ez megint a gyakoris szemlélet, hogy tökéletesnek állítják be magukat.

A való életben az emberek zöme évente többször beteg. Elkapja a dolgokat. Akkor is, ha egészségesen él. Ennyi.

2021. okt. 6. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne reklámozd, hogy hülye vagy biológiából, mint a segg, kérlek...
2021. okt. 6. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem húzódnék el. Átölelném és elhalmoznám csókjaimmal. Akkor is ha férfi. #Nohomo.
2021. okt. 6. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Covid előtt se vágytam arra, hogy mindenféle takonykórt kapjak el. Van olyan, aki szeret beteg lenni, vagy mi? :D

2021. okt. 7. 11:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Már túlestem az idei kötelező takonykóron (egy náthás kollégának köszönhetően, aki nem ismeri a személyes tér fogalmát, ami amúgy is idegesítő, nem még, mikor azt ecseteli, milyen köptetőt kell szednie), szóval már lesz.rom.

Egyébként attól függ, ha épp belefér három nap krákogás, akkor nem, mert én meg az vagyok, aki évente egyszer elkapja, aztán túlesett rajta, ha nem fér bele, mert mondjuk sok a dolgom vagy mennék valahová, akkor tűzzel-vassal tartanám távol magamtól az ilyet.

U.i.: Mindenki más is elkapta tőle (igen, MINDENKI, jól hallottátok, "énsosemvoltambeteg" kommenthuszárok, de a fele kollektíva felhúzott egy maszkot a pofájára, mikor épp taknya-nyála egybefolyt. Én is. Oké, ez covid előtt nem volt megszokott, de szerintem az egyetlen jó hozadéka ennek a szarnak, és nem ciki, úgyis látszik rajtad, hogy beteg vagy (és nem, nem fulladsz meg benne, mi egy évig hordtuk minden nap)

Ja, vendégekkel dolgozunk, szóval a maszk arra jó, hogy ha már a teljes kollektíva dögrováson van, akkor legalább a betérő vendégek 95%-nak ne adjuk át.

2021. okt. 9. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!