Szerintetek ciki fiatalon (pl 24 évesen) gyorsétteremben dolgozni? L
Ha neked jó, akkor mit érdekel más véleménye? Ha neked nem jó, miért nem változtatsz?
Az életben bármit csinálsz mindig lesznek akik jobban tudják, hogy neked mit kellene csinálnod. Ha űrhajót terveznél, akkor is jönne a sok megmondó, hogy ennek mennyire nincs értelme, neked könnyű, mert... miért nem ezt vagy azt csinálod, van egy haverom aki kétszer ilyen jó, stb.
Sz@rd le és csináld amit jónak látsz.
Szia :) szerintem sem ciki, ha te nem szerettél volna tovább tanulni, ez a te döntésed volt.
Viszont ha bánod, hogy nem mentél egyetemre, akkor még bőven nem késő elkezdeni :) viszont ne azért csináld mert 1-2 nagyképű majom lenéz, hanem azért mert van kedved hozzá, és van is olyan szak ami esetleg érdekelne :)
én is belekezdtem egy egyetembe tavaly, az érettségi után, viszont otthagytam, mert rájöttem hogy nem érdekel, mellette csináltam a szakmai évem gimiben, és sikerült kitalálni, hogy mivel is szeretnék foglalkozni, újra jelentkeztem egyetemre, és mellette még egy szakmát csinálok, és dolgozom :) szóval még a munkával is teljesen összeegyeztethető, sőt ha nappalira mész még diákmunkázhatsz is akkor sokkal rugalmasabban tudsz mellette dolgozni, több időd lesz a tanulásra :) sok sikert!
Szerintem cikinek nem ciki, semmilyen tisztességes munka nem az.
Viszont abba azért bele kell gondolnod, hogy akárcsak 10 vagy 20 év múlva már nem biztos, hogy úgy fogod bírni fizikailag ezt a pörgést, a körülményeket, mint most. Persze sose késő tanulni, de egyrészt fiatalon könnyebb, másrészt ha már mostanság (nem muszáj holnaptól) elkezded, akkor annak idején már lesz a kezedben valami, ha váltani akarsz, nem akkor kell kitalálni sos-ben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!