Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a munkahelyemen felhív az apósom a vezetékes telefonon, a kollégám veszi fel és nyújtja nekem a kagylót és annyit mond hangosan: - Fickó. (és úgy hogy ezt az apósom is hallja)?

Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 08:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%

7!

Inkább az após, aki munkahelyre telefonál, nyilván nem elet-halal kérdésében. Mondjuk még mindig nem értem, hogy merül ez fel 24!!!! év után.

2021. okt. 3. 08:50
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

"Bocsánat nem tudtam hogy itt csak gáz dolgokat lehet megkerdezni"

Igazad van, bármit meg lehet.

Mi a véleményetek arról, hogy amikor 6 éves voltam, anyám nem akarta nekem megvenni a citromsárga nadrágot, amit én akartam, hanem helyette egy sima sötétkéket vett? 40 éve volt amúgy.

2021. okt. 3. 08:52
 13/23 anonim ***** válasza:
33%

Munkatárs bunkó, mi az, hogy fickó? Kérdezze a nevét, vagy ha nem érti, takarja el a kagylót, s mondja, hogy egy férfi keres.

Így, hogy fickó, s az após füle hallatára, igen, gáz.

Akinek meg a munkahelyi telefonnal vsn gondja: látszik, h ifjak, akiknek elképzelhetetlen, hogy anno vezetékes telefonon kommunikáltak az emberek. Munkahelyen is, mert lehetett fontos dolog...

2021. okt. 3. 08:56
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
após megkérdezte, hogy csajok is szoktak-e keresni?
2021. okt. 3. 08:58
 15/23 anonim ***** válasza:
95%

13!

Lehet aznap após volt a 13. hímnemű, aki a kérdezőt hívta halaszthatatlan ügyben

2021. okt. 3. 08:58
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

11, fogalmad sincs, miért telefonált. Ebben pl hívott anno anyós munkahelyen, hogy meghalt a sógorom. De hívott azért is, mert elesett, kórházba került. A kórház ott van, ahol a munkahelyem, így nem buszoztam haza majd vissza egy órát, hanem munka után előbb mentem hozzá.

Millió dolog miatt kellett telefonálni, ami fontos

2021. okt. 3. 08:59
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

15ös, és? Egyrészt nem tudod, miért telefonált, másrészt akármiért, s akárhányadikként, bunkóság úgy bemutatni a hívót, hogy fickó, ráadásul a füle hallatára.

Amúgy, képzeld, igen, anno a vezetékes telefon volt a kommunikációs eszköz. Fontos, és nem fontos dolgokra is.

2021. okt. 3. 09:03
 18/23 anonim ***** válasza:
80%
Jo de mit erdekel minket egy 24 eves sztori?
2021. okt. 3. 09:04
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

11es: "nyilván élethalál kérdésben "

Már miért ne telefonálhatott volna élet-halál kérdésben munkahelyre??

Akkor nem volt mindenkinek mobilja, sőt, ha most nem itthonról dolgoznék, hiába van, a munkahelyen lehalkítva kell lennie, de lehetne olyan munkám is ahol nem tudom sehogy se felvenni.

Anno pláne. Vezetékes se volt otthon mindenkinek, miért ne telefonálhatott volna sürgős ügyben a munkahelyre?

2021. okt. 3. 09:15
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
*első mondat "nyilván NEM élet-halál kérdésben " akart lenni
2021. okt. 3. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!