Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melos cipot hogy tartjatok...

Melos cipot hogy tartjatok tisztan, frissen, hogy ne legyen budos?

Figyelt kérdés

Azert ez a kategoria, mert itt talan tobb embert eler, akinek van munkavedelmi cipoje, amiben sokat van.

Ez ugye nem nagyon szellozik es konnyen beleizzad az ember, Scholl talpbetetet hasznalok, tehat egyreszt megoldas, hogy azt x idokozonkent cserelem, de ezen kivul kene valami otlet, a fujos labdezodoroknal nem nagyon erzem, hogy barmit erne.

2021. okt. 2. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Ahol először melóztam tizenévesen ott nem lehetett elvinni a cipőt max ha kifizettél érte 48 ezret, 2 évig melóztam ott, igazából maradt a spré meg a szellőztetés törölgetés, meg 1x visszavittem lecserélni amint lehetett leghamarabb, mást nem nagyon lehet tenni, mostani helyen meg amikor vagyok otthon annyit hogy megszáradjon, bár mondjuk egy jó minőségű bőr alapú cipőt kb kifagyasztani tudsz, meg boxolni, van pár lehetőség már a mai világban, azért 1 cipő nem olyan mint egy póló, vagy ha megnézel egy minőségi bőrkabátot a mosógépbe pl tönkre baszódik :'D De már van vegyi tisztítás meg minden amit el tudsz képzelni.
2021. okt. 2. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Moss lábat.
2021. okt. 2. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha büdös hát büdös, én ugyan nem szagolgatom.
2021. okt. 2. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Deichmannos lábszagűző spray a cipőbe minden este.
2021. okt. 2. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én rendes, nem műanyag zoknit használok, meg tisztálkodom rendesen, és soha nincs ezzel gond. Pedig hordom nyáron is, ronggyá izzadva, meg megyek benne napi 30 kilométert. Erre a kettőre figyelj, ne magára a bakancsra.
2021. okt. 2. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy, hogy serdülő vagy e vagy sem, mert nekem abba a korba olyan lábszagom volt, hogy azzal ölni lehetett.
2021. okt. 2. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Van akinek izzadós a lába.. van higiénia, drága jó minőségű zoknik..

Lehet venni vans lábszag elleni kapszulát a cipőbe kell tenni. Tényleg jó. Rossmanos adidas zöld vagy kék lábszag elleni spray is hatásos.

2021. okt. 2. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Vércukrod tuti jó? Nekem akkor büdösödtek nagyon a cipők mikor kidert hogy igen magas a cukrom.
2021. okt. 2. 13:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem konkretan labszagu, inkabb ilyen poshadt budos egy ido utan, tehat nem az a parmezansajt labszagot kepzeljetek el. Maga a cipo ilyen, nem a labam budos. Mostanaban az erkelyen hagyom estenkent szellozni.

Sajnos a cipot magat nem tudom levaltani, mert a ceg sajatmarkasat kell hordani, pedig jo lenne olyan, ami jobban szellozik, valami szandaljellegu pl.

A Vans kapszulara ranezek majd. Illetve zoknibol mi szamit jonak? Normalisakat szoktam venni, ruhaboltokban, tapintasra pamutnak tunik, de a cimket nem szoktam elolvasni.

2021. okt. 2. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezüstszálas zokni. Baktericid.
2021. okt. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!