Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lanyok es nok, ti hogy tartjat...

Lanyok es nok, ti hogy tartjatok tisztan a ruzsaitokat?

Figyelt kérdés
Egyszeruen hiaba sminkelek tiszta arborre, a ruzsomra mindig raragad egy csomo szosz, igy pedig nincs sok gusztusom hasznalni. Mindig figyelek arra, hogy ne erjek hozza amikor kitekerem, de megsem tudom elkerulni az elkoszolodasat. Esetleg nem vagytok birtokaban valami praktikanak, amivel tisztan szosz- es koszmentesen lehetne tartani? Nagyon halas lennek minden otletert! : )

2021. máj. 2. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szokott szöszös vagy koszos lenni a rúzsom, de egy zsebkendővel letörölheted habár szerintem ez már neked is eszedbe jutott.
2021. máj. 3. 08:08
 2/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem nagyon szokott szöszös lenni, mindig csak annyira tekerem ki, amennyire kell és olyan helyen használom, ahol nincs piszok (pl. nem poros, forgalmas helyen vagy szabadtéren), nem tudom, ha nagyon gányul nézne ki, késsel levágnám a felületét szerintem aztán alkohol spray-vel lefertőtleníteném. Utóbbit amúgy is szoktam párhetente.
2021. máj. 3. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholos spray-vel fujkálom le én is a zsepis megoldás csak vègszükség esetén jó szerintem.
2021. máj. 3. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Én lassan 5 éve csak folyékony rúzsokat használok. Szerintem sokkal higiénikusabban használhatóak, nem mellesleg jóval tartósabbak, mint a klasszikus, krémes állagú rúzsok.
2021. máj. 3. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a választ nem tudom, mivel én csak letörlöm zsepivel és elég neki, viszont az előttem válaszoló 4-esnek nagyon igaza van, a folyékony rúzs szuper cucc, könnyebb is vele dolgozni! :)
2021. máj. 3. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Off leszek de nekem a folyekony abszolút nem vált be kegyetlen szárit Carmex vagy Nuxe ajakbalzssamal is nektek nem szarit ??
2021. máj. 3. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:

#6: Az évek során rengeteg féle folyékony rúzst kipróbáltam.

Volt, ami tényleg “atommód” szárított, ezek nekem sem lettek a kedvenceim.

Viszont pl. a Catrice Pro Matte Ink, az Aden folyékony rúzsai, a NYX Soft Matte Lip Cream abszolút kellemes viselet, alig érezni. Bár én azt a bizonyos “vizes” érzetet utálom a számon, amit a szájfények és a krémes rúzsok eredményeznek.

2021. máj. 3. 11:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszokat! Ezt a fujkalos modszert mindenkepp kiprobalom. Torolgetni szoktam zsepivel, de minden alkalommal ujabb szoszok mennek bele amikor eloveszem legyen az itthon, vagy akar egy bar\etterem mosdojaban.

Nekem eddig egyik folyekon ruzs sem valt be azok kozul, amiket probaltam. A Catrice Pro Matte Inkje pl nagyon csunyan kopik a szamrol es mellette meg szarit is, ezert sajnos vegul kuka lett a vege.

2021. máj. 4. 02:00
 9/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok:)

Kedves #6, igazából némelyik tényleg szárít, főleg ha matt, viszont általában minden rúzs alá kenek vékonyan ajakbalzsamot, nekem bevált :D

Kivéve az NYX Lip Lingerie-nél, ott kb összeragadt a szám úgy :(

2021. máj. 6. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!